Aile’nin Kirklarelili akrabalari araciligi ile kulüp baskanlarina böyle bir “rehberlik” teklifi götürmesinin ardindan, ilimizi tanitmak adina seve seve bu görevi kabul eden Ersen ve Özge, yarin saat 11.00’de ilimiz Atatürk Parki’nda aile ile biraraya gelecekler.
Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açiklama yapan Istranca Gençlik Doga Sporlari Kulübü Baskani Taner Ersen; “Hem ilimizi tanitmak, hem de Kirklareli’ndeki güzellikleri göstermek adina böylesine güzel bir görevi geri çevirmedik.
Sonuç olarak bu insanlar eger geziden memnun bir sekilde evlerine dönerse, onlar da bizleri kendi ülkelerinde en iyi sekilde tanitacak ve sehrimize daha çok turistin gelmesini saglamis olacagiz” dedi.
Bu kapsamda Kirklareli Müzesi, Beypinar, Dupnisa Magarasi, Longoz Ormanlari ve Trakya’nin incisi Igneada’yi Kirklareli Istranca Gençlik Doga Sporlari Kulübü Baskani Taner Ersen ve ikinci Baskan Nihat Özge esliginde gezme imkani bulacak olan Isveçli aile ile Kirklarelili yakinlari, harika bir hafta sonu geçirecekler.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol