Istranca Gençlik'ten bol karli Kis kampi

Kirklareli Istranca Gençlik ve Doga Sporlari Kulübü 2009 yilinin ilk etkinligini bol karli bir sekilde Kula- Çaglayik ve Dereköy’e gerçeklestirdi. 04 Ocak Cumartesi günü saat 10:00’da toplamda 13 kisilik grup ile Dingiloglu Parki önünden yola çikan kulüp daha sonra Dereköy’e vardi.

Dereköy’den Kula’ya zorlu ve karli bir parkurdan Kula Köyü’ne vardilar. Kula Köyü’ne vardiktan sonra kahvehanede, birer çay içtikten sonra tekrar yola çiktilar. Kar kalinliginin epey yüksek oldugu parkurlarda karli kayin agaçlarinin altindan yürüyerek Dolapdere mevkiine vardilar.

Dereden geçtikten sonra yine çok karli bir parkurdan devam ederek, Dolapdere ile Kocadere’nin birlestigi yerde birlikte hemfikir olarak kampin burada kurulmasi için hazirlik yaptilar.

Hemen gece için odun toplayip, daha sonra da çadirlarini kurduktan sonra büyük bir ates yaktilar. Daha sonra hos sohbetler içerisinde saat 23:30’da gibi yattilar. Sabah 08:30 sulari kalkip, çadirlarini toplayan üyeler Çaglayik Köyü’ne dogru yürüdüler. Zorlu bir yokus çikiktan sonra Çaglayik Köyü’ne vardilar.

Köye vardiktan sonra yine birer çay içerek ve biraz dinlenerek yola devam etmek istediler. Fakat yürümek isteyenler ile yürümek istemeyenler olmak üzere iki gruba ayrildilar. Burada 8 kisilik bir grup Dereköy’e dogru yola çikarken, diger grup da minibüsün gelmesini bekledi.

Hep beraber Dereköy’e vardiktan sonra minibüs soförü Hasan’in hazirlamis oldugu çömlekte kurufasülyeyi kulüp üyeleri hep birlikte afiyetle yediler ve Kirklareli’ne dogru yola çiktilar.

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol