Is adami Cemal Bektas'tan 3.500 TL reklam yardimi

Kirklareli'nde uzun yillardir çesitli sektörlerde faaliyetini sürdüren Tempo A.Åz.'nin sahibi Cemal Bektas, maddi yönden büyük sikintilar çeken Kirklarelispor Kulübü'ne 3.500 TL reklam yardimi yapacagini belirtti.

Kirklarelispor'u amatör ligten 7 yil sonra ekibi ile birlikte 3. lige çikarmayi basaran genç Baskan Volkan Can, spor kulüplerine yardim severligi ile bilinen is adami Cemal Bektas'i is yerinde ziyaret ederek kendisinden kulüp için yardim talebinde bulundu.

Yapilan ziyarette bir açiklama gerçeklestiren is adami Bektas gazetemize sunlari söyledi; "Kirklarelispor genç yönetimi büyük maddi sikintilara ragmen elde edilmesi güç bir basariyi saglayarak Trakya'nin güzide kulübü Kirklarelispor'u amatör ligten 3. lige çikardi. Basta Baskan Volkan Can olmak üzere yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculari elde ettikleri bu basaridan ötürü kutluyorum. Sayin Baskan Volkan Can'inda suanda sizlerin huzurunda belirttigi gibi Kirklarelispor'un geçen yillardan kalan ve tam 1 Trilyonun üzerinde bir borcu bulunmaktadir.

Kulüp büyük maddi sikintilar yüzünden zor günler geçirmektedir. Kirklarelispor'a basta Sayin Valimiz Cengiz Aydogdu olmak üzere Belediye Baskanimiz, is adamlarimiz ve fabrika sahiplerimizin hepsi tasin altina ellerini sokarak kulübümüzün bu borçtan kurtulmasi için gereken maddi destegi yapmalarinin gerektigini düsünüyorum. Ben kendi firmam adina ilk adimi atiyorum ve Kirklarelispor Kulübüne 3.500 TL reklam yardimina bulunuyorum" dedi.

Kirklarelispor Kulüp Baskani Volkan Can'da is adami Cemal Bektas'in kulübe böylesi zor bir durumda destegini esirgemeyerek kendilerine maddi yardimlarda bulunmasindan dolayi kendisine kulüp adina tesekkür etti ve bundan sonraki süreçtede yardimlarinin artarak devam edecegine inandigini belirtti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol