Olaya sahit olan Dinçer Ercan sunlari kaydetti; "Sabah saatlerinde Bulgar sahil güvenlik görevlilerinin amcamlarimin botuna çiktiklarini gördüm. Yaklasik 1 saate yakin amcamlarimin botunda bogusma oldu. Daha sonra botumuzu baglayan Bulgar güvenlik kuvvetleri, söz konusu botu sahile çektiler.
Amcamin birini kucakla, bir digerini de yürüyerek çikardilar. Sonra da gözden kayboldular.
Saat 01.00'e dogru amcamin vuruldugu ve yolda öldügü duyuruldu. Diger iki amcamin da tutuklandigini ögrendik.
Bu olayin kesinlikle bir komplo oldugunu düsünüyorum.Gördügüm kadariyla baska bir balikçi gemisi de olmasina ragmen o teknenin etrafinda tur atip, daha sonra amcamlarin teknesine müdahale ettiler. 8 yillik evli ve 1 kiz çocugu sahibi olan amcamin öldügünü ögrendik. Yengem ve bütün köy yas içinde. Yetkililerin geregini yapmasini bekliyoruz."
Yetkililerden edinilen bilgiye göre dün saat 10.00'da yapilmasi düsünülen protokolün ertelendigi ve Burgas Konsoloslugu ile Sofia arasinda görüsmeler yapilacagi ögrenildi. Köy Meydani'na toplanan köylüler; "Çok aci bir olay. Çogumuz balikçilikla geçinmekteyiz. Ne yapacagimizi sasirdik" dediler.
Çeliskili bilgilerin gelmesinden sonra, Yalçin Ercan'in öldügü anlasilmis olup, diger kardesin ise elinden yaralandigi ögrenildi. Olayi duyan Yalçin Ercan'in sekiz yillik esi Derya Ercan, perisan bir vaziyette bu isin sonunun birakilmamasini, hesap sorlumasi gerektigini belirterek; "Ben çok zor sartlarda evlendim. Tek çocugumla ben ne yapayim simdi? Insan hayati bu kadar ucuz mu?" dedi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol