Su deposunda sona gelindi
Kırklareli İl Özel İdaresi yaz döneminde de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Asfaltlama çalışmalarının yapıldığı ve köylerin ihtiyaçlarının kesilmeden devam ettirildiği şu günlerde, yine köyler için bir çalışma daha sona yaklaştı. Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamalara göre Kırklareli'nin köylerinin ihtiyaçlarının çözüme ulaştırılması için yapılan çalışmalardan bir tanesi olan "Babaeski Karamesutlu Su Deposu İnşaatı" çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Babaeski İlçesi Karamesutlu Köyüne 2014 yılı Köydes Programı kapsamında yapına başlanan 130 ton kapasiteli ayaklı su deposu inşaatının %80 lik kısmı tamamlandı. Temmuz ayında tamamlanması hedeflenen ayaklı su deposu ile birlikte Karamesutlu köyü halkı daha sağlıklı bir içme suyuna kavuşacaktır" ifadelerine yer verildi.
KÖYDES 2. Toplantısı gerçekleştirildi
Kırklareli İl Özel İdaresi tarafından yürütülen 2015 yılı KÖYDES toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan açıklamalara göre 2015 yılı KÖYDES Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Kırklareli Vali Yardımcısı Günay Öztürk'ün de katılımı ve başkanlığında yapıldı. Düzenlenen toplantı 25 Haziran 2015 tarihinde saat 14.00'te Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
İl Özel İdaresi'nden kısa kısa
Kırklareli'nde asfaltlama çalışmalarından başlayarak köylerin birçok ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışmalar sürdüren Kırklareli İl Özel İdaresi, yaptığı aktif düzenlemelere ara vermeden devam ediyor.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol