İl Genel Meclisi 2. Birleşimi gerçekleşti

İl Özel İdaresi kanununun 12. Maddesi gereğince; 11. Dönem Kırklareli İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı 2. Birleşimini gerçekleştirdi. 

Birleşime ait günde 10 madde yer alırken, 5 madde görüşülerek karara bağladı. Başkan Cavit Çağlayan önderliğinde toplanan İl Genel Meclisi'nde görüşülen maddeler şöyle sıralandı;
Kasım ayı 1. birleşimine ait tutanak özeti onaylanarak oy birliği ile kabul edildi.
İl Genel Meclisinin 04.08.2015 tarih ve 179 sayılı kararma istinaden; Kırklareli İl Özel İdaresi 2016 Yılı Yatırım ve Çalışma Programı taslağı hakkında ilgili komisyonlar tarafından hazırlanan raporların görüşülmesi konusunda Eğitim, Kültür Ve Sosyal Hizmetler Komisyonu tarafından hazırlanan rapor, komisyon başkanı Çetin Şinikoğlu tarafından il genel meclisi üyelerine okundu. Rapor, sunumun ardından oy birliği ile kabul edildi.
İl Özel İdaresi'nin 15/10/2014 tarih ve 10663 sayılı, Kırklareli İl Özel İdaresi 2016 Yılı Performans Programının görüşülmesi konusu bir sonraki toplantıya ertelendi.
İl Özel İdaresinin 23/,K)/2015 gün ve 11031 sayılı; İl Emniyet Müdürlüğünün koruma hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet binek otomobil satın alınması ve'2015 Yılı Ek Yapım Programına ilave edilmesi teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.
İl Özel İdaresinin 28/09/2015 gün ve 9876 sayılı; 2015 Yılı Köydeş ve İl Özel İdaresi Yatırım Programında yer alan Vize Çavuşköy Sulama Bent Projesi İşinde kullanılmak üzere Vize KHGB hesabına aktarılan 5.000.-TL ödeneğin tekrar İl Özel İdaresi " Merkez ve İlçe Köyleri Gölet ve Arazi Sulama Projeleri" hesabına aktarılması teklifinin görüşülerek yo birliği ile kabul edildi.
Meclis 3. Birleşimin saatinin belirlenmesinin ardından son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol