Igneada Resort Hotel & Spa'dan, Igneadalilar'a iftar

Kirklareli'nin Demirköy Ilçesi Igneada beldesinde bulunan Igneada Resort Hotel & Spa, Igneada halkina iftar yemegi düzenledi. Otel, açildigi günden beri tüm Trakya ve Marmara'nin hatta Türkiye'nin ilgisini çekiyor. 
Åzehrin stresinden kurtulmak ve rahat bir nefes almak isteyenlerin ugrak yeri olan Igneada; deniziyle, kumuyla, ormanlari ve bol oksijeni ile insanlarin ilgisini çektigi gibi turist kalitesini de yükseltiyor. 
Çevresinin reklâmini en iyi derece de yapan ve bulundugu çevreye saygisindan otelin adini Igneada Resort Hotel & Spa koyan otel sahipleri, kendilerine yakisani yapip Igneada halkina iftar yemegi verdiler. Geçtigimiz Persembe günü Otelin restaurantinda düzenlenen iftar yemegine ilgi büyüktü.
Iftar yemegine halkin yani sira; Demirköy Kaymakami Kaya Çelik, Igneada Belediye Baskani Tahir Isik, Demirköy Belediye Baskani Muhlis Yavuz, Demirköy Emniyet Amiri Yener Badanka, Demirköy Ilçe Jandarma Komutani Yasin Hazar, Kirklareli Milli Egitim Müdür Vekili Resul Yesilyurt, Åzube Müdürü Salih Ünal, Demirköy Milli Egitim Müdürü Yusuf Tosun, Mal Müdürü Efsal Küçükgöksel, Igneada Bot Komutani Murat Sezgin, Igneada Liman Baskani Zeki Muammer Merev ve Mahalle Muhtarlari da katildi. Demirköy Temsilcimiz Inci Kara'nin, yemege katilanlarla yaptigi sohbette Igneada halki: "Igneada Resort Hotel & Spa'nin yaptigi bu ince davranis bizi çok memnun etti. Otel yetkilileri gösterdikleri ilgi ile gönlümüzde taht kurdular.
Her zaman basarili olmalarini diliyoruz" dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol