Ibrikçi; "Bu tablo, yerel seçimleri kazanacagimizin en büyük göstergesidir"

Adalet ve Kalkinma Partisi (AKP) Il Baskanligi, artik geleneksel hale gelen bayramlasma törenini, bayramin üçüncü günü (10 Aralik Persembe) Kirklareli Ögretmenevi’nde gerçeklestirdi. Saat 13.00’de baslayan törene birçok parti mensubu istirak etti.

Törene MHP Il Baskani görevinden istifa ederek, AKP’ye geçen ve gündeme oturan Cengiz Bagdan da katilim gösterdi. Bayramlasma töreninin çok özel konuklarindan birisi de Bayrampasa Belediye Baskani Hüseyin Bürge oldu.

Düzenlenen törene AKP Il Baskani Ahmet Ibrikçi’nin ve Cengiz Bagdan’in yani sira Merkez Ilçe Baskani Hamit Orakçi, Gençlik Kollari Baskani Ilker Kayrak, AKP’li Belediye Baskanlari, Il Genel Meclis Üyeleri, Kadin Kollari üyeleri ve çok sayida partili katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin hep bir agizdan okunmasinin ardindan, Il Baskani Ibrikçi programin açilis konusmasini gerçeklestirdi. Ibrikçi konusmasinin basinda, su anda Hac vazifesini yerine getiren AKP Kirklareli Milletvekili Ahmet gökhan Sariçam’in da selamlarini katilimcilara iletti. Ibrikçi; “Salona sigmayan su kalabalik hepimizi ciddi sekilde gururlandiriyor. Önümüzdeki yerel seçimleri kazanacagimizi bu tablo gözler önüne seriyor. Ben simdiden Merkez ilçenin Belediye Baskanligi’ni tebrik ediyorum” dedi.

Törende söz alan Cengiz Bagdan, ise ilk olarak kendisini tanittigi konusmasinda sunlari kaydetti; “1953 yilinda Kirklareli’nde dogdum. Uzun yillar siyasette Milliyetçi Hareket Partisi’nde hizmet verdikten sonra 1999-2004 yillari arasinda Kirklareli’nde Belediye Baskanligi görevini yürüttüm. O dönemki kosullara ragmen, elimizden geldigince Kirklareli’ne en iyi hizmeti verdik. Su an burada bulunan tecrübeli belediye baskanlarimiz da gayet iyi bilirler ki, bazi seyleri yapabilmek için bir dönem yeterli degildir.

Bundan yaklasik 15 gün kadar önce, Ankara’dan Sayin Basbakanimizin daveti ile AKP’ye geçtim. Sayin Basbakanimiz’in bana bizzat söyledigi söz su; “Kirklareli’ni uçurmaya hazir misin?” Ben de kendisine “Evet, hazirim” cevabini verdim.

Insallah bundan sonra Kirklareli’nde CHP iktidarina da son verecegiz. Çünkü aramizdaki çekisme sadece onlarin isine yarar. Bu yasadigimiz sehri hep beraber çok iyi bir konuma getirecegini düsünüyorum.”

Bagdan’in alkis alan bu konusmasinin ardindan, Bayrampasa Belediye Baskani Hüseyin Bürge de bir konusma gerçeklestirdi. Il Baskani Ahmet Ibrikçi’nin özel daveti ile bayramlasma programina katildigini belirten Bürge, Cengiz Bagdan’a da “Hosgeldin” dileklerini sundu. Bürge konusmasinda, Bayrampasa Belediyesi’nin yürüttügü çalismalara degindi.

AKP Il Teskilati’nin bayramlasma töreni, Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in kutlama mesajinin okunmasiyla son buldu. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol