Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Ankara’da bir dizi resmi temasta bulunarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kırklareli’nin çehresini değiştirecek dev vizyon projelerinin son durumu paylaşıldı.
Kırklareli’nin Geleceğine Yön Verecek 4 Büyük Yatırım
Başkan Derya Bulut, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile iş birliği içerisinde yürütülen ve şehrin geleceğine büyük değer katması hedeflenen projelerin detaylarını MHP lideri Bahçeli’ye arz etti. Görüşmede; Kırklareli’ne kazandırılacak olan Gençlik Merkezi, Kültür Merkezi, Belediye Hizmet Binası ve Spor Kompleksi projelerinin son aşamaları ve yürütülen çalışmalar kapsamlı bir şekilde ele alındı.
Başkan Bulut: "Şehrimizin Yarınlarına Nefes Olacak"
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, projelere verilen desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
"Şehrimizin yarınlarına nefes olacak bu kıymetli yatırımları paylaşma fırsatı bulduğumuz Sayın Genel Başkanımıza; nazik kabulleri, yakın ilgileri, samimi misafirperverlikleri ve yol gösterici değerlendirmeleri için gönülden şükranlarımı sunuyorum. Kırklareli’miz için durmadan, yorulmadan çalışmaya; her adımda memleketimizin yarınlarını büyütmeye devam edeceğiz."


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol