Coca Cola B-Gençler Türkiye Sampiyonlugu 3. Kademe Kirklareli Grubu maçlari Cuma Günü oynanan Galatasaray-Sakaryaspor karsilamasi ile baslamisti. Karsilikli gelisen kontra ataklar müsabakayi izleyenlere heyecanli dakikalar yasatti. Müsabakanin sonucunda Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrildi. Kirklarelili birçok vatandasin da seyirci olarak katildigi müsabaka hakkinda degisik yorumlar yapildi. Kirklareli vatandaslar müsabakanin çok çekismeli geçtigini söylediler.
Coca Cola B-Gençler Türkiye Sampiyonlugu 3. Kademe Kirklareli Grubu ikinci maçi ise Çanakkale Dardanelspor ile Sakaryaspor arasinda yapildi. Sakaryaspor sahaya moralsiz çikti ve bu durum sahadaki oyuna yansidi. Çanakkale Dardanelspor oyunculari bu durumu iyi degerlendiler ve akilli oyunlari ile göz doldurdular. Sakaryaspor müsabakanin ilk yarisinda tedirgin bir oyun sergiledi ve savunma agirlikli oynadi. Ikinci yarida gol için Çanakkale Dardanelspor kalesine yüklensede müsabakanin sonunda galip olamadi.
Sakaryaspor savunmasi Çanakkale Dardanelspor forvetini durduramadi. Çanakkale Darndanelspor Sakaryaspor sahasinda rüzgar gibi esti. Müsabakanin sonucunda Sakaryaspor Çanakkale Dardanelspor'un filelerini havalandiramadi ve sahadan 3-0 maglup olarak ayrildi. Çanakkale Dardanelspor'un bir sinavi daha vardi, Galatasaray. Çanakkale Dardanelspor oyunculari kendilerine güvendiklerini ve ortaya koyduklari güzel ve akilci oyunla Galatarasay takimini da yeneceklerini belirttiler. 29.05.2006 tarihinde Kirklareli Atatürk Stadyumu'nda saat 1700'da baslayan müsabaka öncesinde Çanakkale Dardanelspor oyuncularinin rahat oldugu gözlendi.
Çanakkale Dardanelspor oyunculari her ne pahasina olursa olsun bu maçi kazanacaklarini, onlara emek veren antrenörlerine söz verdiklerini belirttiler. Hakemin ilk düdügü ile müsabaka basladi. Oyuna Çanakkale Darnadelspor oyunculari basladi. Müsabakanin ilk dakikalarindan itibaren her iki takiminda galibiyet için sahada oldu gözlendi. Galatasaray taraftarlari oyuncularina yaptiklari tezauratlar ile destek verdi.
Galatasaray takimi ilk yariya Ersel, Aytaç, Serkan, Murat, Ilker, Küçük Soner, Ergen, Efecan, Erhan, Irfan, Emre ilk onbiri ile sahaya çikti. Çanakkale Dardanelspor takimi ise Ferhat, Yasin, Sancar, Hasan Can, Kemal, Seyithan, Burak, Taner, Okan, Koray ve Abdullah ile sahada yerini aldi.
Galatasaray'in yedek kulübesinde ise su isimler vardi. Emirhan, Fatih, Hakan, Gürkan, Fatih T., Mert ve Çagri. Çanakkale Dardanelspor'un yedek kulebesi ise su isimlerden olusuyordu; Baris, Alpay, T. Melih, Ugur, Mustafa, Oguz, Alican.
Müsabakanin ilk saniyelerinden itibaren karsilikli ataklar gelisti. Her ikim takim antrenörlerinin de gergin olduklari gözlendi. Galatasaray takiminin çift forveti kontrollü pas alisverisi içinde bulunan Irfan ve Emre zaman zaman Çanakkale Dardanelspor takiminin kalesini yokladi. Ceza sahasi disindan vurulan isabetli sert sutlar Çanakkale Dardanelspor takiminin file bekçisi Ferhat'i geçmedi.
Çanakkale takiminin forvet oyunculari ise Koray ile Abdullah Galatasaray kalesinde kanatlari kullanarak gol bulmaya çalisti. Galatasaray takiminin Aytaç, Serkan ve Murat gibi tecrübeli ve saglam isimlerden olusan defans oyuncularini bir türlü geçemediler.
Çekismeli geçen ilk yarida taraftarlar hakemin kararlarini dogru bulmadi ve tribünlerde gergin anlar yasandi. Galatasaray takimi forveti yakaladigi birçok pozisyonda ofsayta düstü. Çok sik pozisyon yakalayan Galatarasaray hakemin ofsayt kararlarini elestirdi.
Ilk yari sonucu 0-0 beraberlikle sonuçlandi. Soyunma odalarina giden iki takim oyuncularinin biribirleri ile dostça gözükmesi sporun ve centilmenligin en iyi örneklerinden biri oldu. Ilk yarida Çanakkale Dardanelspor takimi bazi oyuncu degisikliklerinde bulundu. Müsabakanin 28. dakikasinda 7 numarali formayi giren Oguz oyundan çikti yerine 17 numarali formasi ile Burak girdi. Galatasaray takimindan bazi oyuncalar hakem tarafindan sari kart ile cezalandirildi. Çanakkale Dardanelspor takimindan Sancar ile ikili mücadeleye giren Ilker, rakip takim oyuncusuna yaptigi sert hareket ile hakem tarafindan sari kartla cezalandirildi.
Müsabakanin ilk yarisinda tartismalara zemin hazirlayan bir olay meydana geldi. Çanakkale Dardanelspor kalecisi Ferhat topu elinde 6 saniyeden fazla tuttu. Hakem Galatasaray takimina serbest vurus hakki tanidi. Ceza sahasi içinden yapilan serbest vurus Çanakkale Dardanelspor barajini geçemedi.Müsabakanin ikinci yarisina Galatasaray basladi. Her iki takimda yorgun olmalarina ragmen kalesine korudu. Ikinci yarida her iki takimda önemli pozisyonlari degerlendiremediler. Karsilasmanin son dakikalarinda Galatarasaray takimdan bir oyuncu Çanakkale Dardanelspor cezasinda yer kaldi. Gözler hakeme çevrildi. Ancak hakem oyunu devam ettirdi. 90 dakika 0-0 berabere sonuçlandi ve Coca Cola B-Gençler Türkiye Sampiyonlugu 3. Kademe Kirklareli Grubu maçlari sonucunda yüzü gülen takim Çanakkale Dardanelspor oldu.
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
Yeni Parti'de Kırklareli Teşkilatları Tamamlandı! İşte İsim İsim Liste
11 Eki 2026 -
Siyaseti kişisel ikbalimiz için değil, 86 milyonun huzur ve refahı için yapıyoruz
01 Eki 2026 -
Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, “Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2026 Yılı 4. Olağan Toplantısı”na Katıldı
03 Eki 2026 -
Kırklareli’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Açıklandı! İşte Etkinlik Takvimi
27 Eki 2026 -
"Ülkemizde farklı kesimler arasındaki mesafeleri kapatacak bir toplumsal zeminin oluşmasına ivedilikle ihtiyacımız var"
07 Eki 2026 -
İletişim Başkanı Duran: “Haremeyn-i Şerifeyn’in kutsiyetine saldırı, kabul edilemez bir hadsizliktir”
03 Eki 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Kırklareli’ndeki Cumhuriyet Kupası’nın Şampiyonu Lüleburgaz Atletik Oldu
30 Eki 2026 -
Vefa ve Saygı Aynı Sofrada Büyüklerimiz İle Buluştu
02 Eki 2026 -
Siyaseti kişisel ikbalimiz için değil, 86 milyonun huzur ve refahı için yapıyoruz
01 Eki 2026 -
1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü
01 Eki 2026 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Ekonomi Eş Güdüm Toplantısı düzenlendi
01 Eki 2026 -
“Eğitimden siyasete, sosyal hayattan sivil topluma yaptığımız düzenlemelerle kadınların statüsünü güçlendirecek çok sayıda adım attık”
02 Eki 2026
Son Yorumlar
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- Bir festival de böyle geçti: Çok istedik bizden olmadı yaralarımı kimse sarmadı ağladım sesimi duymadı sana olan dağlar kadar sev...


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol