14 Temmuz 2007 Cumartesi günü, Deva Kültür Sarayi davetlilere unutulmaz günlerinden birini yasatarak mutlu bir nikah törenine ev sahipligi yapti.
Ilimiz Trakya'da Yesilyurt Gazetesi Sahibi Elmas Cankurt'un, avukat olan ve ayni zamanda Yesilyurt Gazetesi'nin Yazi Isleri Müdürlügü'nü yapan oglu Samil Cankurt, hayatini Elif Elmas ile birlestirdi.
Nikah töreni için gelen misafirler, gelin ve damadin aileleri tarafindan karsilandi. Misafirlere giriste nikah sekeri sunuldu.
Deva Kültür Sarayi'nda saat 15.00'da baslayan nikah törenine mutlu çifti yalniz birakmayarak, Kirklareli Valisi Hüseyin Avni Cos, Belediye Baskani Cavit Çaglayan ve esi, Kirklareli Eski Belediye Baskani Kadir Gökçe ile esinin yanisira, gelin ve damadin aileleri ve çok sayida davetli katildi.
Nikah törenine katilamayanlar, çiftin bu mutlu gününe çelenk göndererek, yaninizdayiz mesaji verdiler. Elif ile Samil çifti davetlilerin alkislari arasinda nikahlarinin kiyilacagi Deva Kültür Sarayi girisinde göründüklerinde, salonda bulunan konuklar genç çifti alkislayarak onlara destek oldular.
Nikahi, Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan kiydi. Damadin nikah sahitligini, Kirklareli Valisi Hüseyin Avni Cos yaparken, gelinin nikah sahidi Diyanet Isleri Baskanligi Yüksek Kurul Üyesi Sadik Eraslan oldu. Nikah töreni sirasinda gelin ile damadin yüksek sesle evet demeleri uzun süre alkislandi. Nikahin kiyilmasinin ardindan, Belediye Baskani Cavit Çaglayan, evlilik cüzdanini gelin Elif Cankurt'a takdim etti.
Daha sonra gelinle damat nikah töreni için hazirlanan dokuz katli pastalarini birlikte sembolik olarak kestiler. Nikah pastasinin kesilmesinin ardindan, geleneksel olarak taki merasimine geçildi. Önce damadin ailesi takilarini takarak, fotograf çektirdiler ve çocuklarinin bu mutlu gününü ölümsüzlestirdiler.
Sirayla tüm davetliler gelin ve damada takilarini taktilar. Önadim Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün adina, Genel Koordinatör Yalçin Esiyok ile esi Sevil Esiyok'ta takilarini takarak, genç çifte mutluluk dilediler. Bizler de Elif ile Samil çiftinin birlesen ellerinin ve kalplerinin birbirinden hiç ayrilmamasini dileyerek, hayati tüm güzellikleriyle paylasmalarini temenni ediyoruz.
Yorum Yazın
Yapılan Yorumlar
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
Başkan Bulut’tan Dikkat Çeken Açıklamalar; Operasyonlarda Gözaltı Sayısı 17’ye Yükseldi, Yeni Gözaltılar Olabilir
09 Mar 2026 -
Kırklareli’nde Spor Takvimi Yoğun
27 Şub 2026 -
Almanya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sibylle Katharina Sorg’dan Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler’e Ziyaret
19 Şub 2026 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliğinin Belçika’daki iftar programına telefonla bağlandı
27 Şub 2026 -
Gündoğdu Ailesinin Acı Günü
27 Şub 2026 -
Trakya Üniversitesi Proje Koordinasyon Uygulama Ve Araştırma Merkezi, Ims Club Üyeliğine Kabul Edildi
23 Şub 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Vali Uğur Turan'dan TSO'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
18 Mar 2026 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı
18 Şub 2026 -
Kırklareli’nde 18 Bin Başvuru, 2 Bin 255 Konut: “Ev Sahibi Türkiye” Kurası Coşkuyla Çekildi
18 Şub 2026 -
Lüleburgaz’da ‘103’üncü Yılında Mübadele’ paneli
18 Şub 2026 -
Miniklere ‘sıfır atık’ farkındalığı ‘Bilgeç ve Egemen Abi’ sahnelendi
18 Şub 2026 -
Vali Uğur Turan’dan Ramazan Mesajı
18 Şub 2026
Son Yorumlar
- \"KIRMIZI BUĞDAY AYRILMIYOR\": Teşekkürler Uşaktan selamlar doğrusunu öğrendim nihayet...
- Babaeski Kartalları’nda yeni yönetim belli oldu: Bu adamlar ne işe yapar yönetim de mütahit mi fabrika çalışanı mı...
- Yesilyurt Gazetesi sahibi Elmas Cankurt, oglunu evlendirdi: Heyy gidi rahmetli kadir gökçe belediye başkanıyken belediye salonundaki mütavazi düğünümüze davet e...


Heyy gidi rahmetli kadir gökçe belediye başkanıyken belediye salonundaki mütavazi düğünümüze davet etmiştik katılmamıştı kutlama mesajı göndermişti.Zengin olunca zenginlerin düğünlerinde nikah şahidi bile olunuyormuş demekki.Neyse..