Yeni Hastanenin ihalesi 6 Kasım'da yapılacak

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Mustafa Saymaz, yeni Kırklareli Devlet Hastanesi'nin ihalesinin TOKİ tarafından 6 Kasım'da yapılacağını bildirdi.

Kırklareli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. M. Mustafa Saymaz, il genelinde başlaması planlanan hastane yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Genel Sekreter Saymaz açıklamasında; "İlimiz genelinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için yeni hastane binaları ile ilgili gayretlerimiz, Bakanlığımızın ve Kurum Başkanlığımızın destekleri ile birlikte aralıksız devam etmektedir.
Bu bağlamda; 250 yataklı Yeni Kırklareli Devlet Hastanesi'nin TOKİ tarafından 06 Kasım 2013 tarihinde ihalesi yapılacak ve hukuki bir engel çıkmadığı takdirde 2016 yılı içerisinde hizmete girmesi beklenmektedir" dedi.
Saymaz, 300 yataklı Yeni Lüleburgaz Devlet Hastanesi ihalesinin yine TOKİ tarafından ve 20 üniteli Yeni Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin ihalesinin ise Kırklareli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından 2014 yılının ilk çeyreğinde yapılmasının planlandığını, ihaleden sonra en kısa sürede halkın hizmetine girmesini hedeflendiklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol