Kirklareli Atatürk Ilkögretim Okulu'nda TEMA Vakfi Kirklareli Temsilciligine üye olan yaklasik 25 ana sinifi ögrencisine bilgilendirme semineri verildi. Seminerde ormanlar ve canlilar yavru TEMA'cilara tanitildi.
Minik ögrencilere bilgilendirmeyi Yavru TEMA sorumlusu Nurcan Tezer yapti. Tezer, sinevizyon esliginde ögrencilere ormanlarin, canlilarin ve TEMA'nin önemi hakkinda çesitli bilgiler verdi.
Kirklareli Atatürk Ilkögretim Okulu'nda verilen bilgilendirme seminerine katilan TEMA Kirklareli Il Temsilcisi Ali Korur, Milli Egitim Bakanligi ile yapilmis olan anlasma çerçevesinde yavru TEMA ve lise TEMA ile birlikte üniversitede ki kulüp TEMA'nin çalismalarinin yapildigini söyledi. Yavru TEMA'nin bu yil kuruldugunu belirten Korur,
TEMA bilincinin küçük yaslarda asilanmasinin önemli oldugunu vurguladi.
Atatürk Ilkögretim Okulu'nda verilen egitimlerin aynisini 7 ayri okulda verilecegini de sözlerine ekleyen Korur, çalismalarini sürdüreceklerini ifade etti.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol