Sinava giren adaylardan 1 milyon 648 bin 240 adaydan 38 bin 269'u sifir aldi. Basit bir yöntemle çözülebilen Matematik sorularinin tamamini ise 1805 aday yanitladi. YGS'ye giren adaylardan 1 milyon 233 bini LYS'ye girmeye hak kazandi.
2011 YGS sinav sonuçlarina göre, en basarili iller siralamasinda birinci sirada Yalova yer aldi. Kirklareli ise Kirsehir, Kayseri, Aydin, Ankara, Antalya, Denizli, Nevsehir ve Mersin'den sonra 10. sirada yer aldi.
Ayrica YGS-1 puan türünde en basarili iller siralamasinda Kirklareli altinci YGS-2 puan türünde dördüncü ve YGS-6 puan türünde Kirklareli onuncu sirada yer aldi.
ÖSYM tarafindan yapilan açiklamada LYS için adaylara sonuç belgesinin gönderilmeyecegi sonuçlarin internetten ögrenilecegi belirtildi.
LYS sinavlarinin 81 il merkezinde yapilacagi ve LYS'ye basvuru süresinin uzatilmayacagi bildirildi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol