Veliler çocuklariyla gurur duydu

2010-2011 Egitim ve Ögretim yilinin son ermesine az bir zaman kala ilimizde bulunan Ilkögretim okullari ve Anaokullari yil sonu etkinliklerini gerçeklestirmeye basladilar. Bu etkinliklerin biri de geçtigimiz Çarsamba günü Kirklareli Üniversitesi Kültür Merkezi salonunda Hüsamettin Mehmet Ates Anaokulu tarafindan yapildi. Egitim ve Ögretime yeni adim atan minik ögrenciler hazirladiklari gösteriler ile büyük begeni topladilar. 
Yil sonu ve mezuniyet töreni adi altinda gerçeklesen programa katilimda oldukça yüksekti.
Saat 19.30'da Saygi Durusu ve hemen akabinde Istiklal Marsi'nin okunmasiyla baslayan program, Okul Müdürünün konusmasi ile devam etti. 
Daha sonra ise programin ilk gösterisi olan hos geldiniz karsilamasi katilimcilara sunuldu. 
Çalinan fon müzigi esliginde hos geldiniz diyerek katilimcilari karsilayan minik ögrenciler yaptiklari bu gösteri sonrasinda büyük alkis aldilar. 
Daha sonra ise ögrenciler tarafindan Bayrak Rondu yapildi. Bayrak Rondu'nun sonrasinda ise Babalar Günü kutlamasi katilimcilara sunuldu. Yaklasan Babalar Günü'nü kutlayan ögrenciler salonda bulunan Babalari duygulandirdilar. Ates böcegi dansi ile devam eden programda ögrencilerin gösterileri için giydikleri kiyafetler görülmeye degerdi. Renk renk degisik modeldeki kiyafetleriyle oldukça sirin bir görüntü olusturan minikler yaptiklari gösterilerle de derslerine iyi çalistiklarini ispat ettiler.  Kelebek Rondu, Tik dedi kapi oyunu, sürpriz gösteri, Izmir'in Daglari oyunu, Lirik dansi uçacaksin dansi, okul slayti ve kina gecesi gerçeklestirme etkinligi ile devam eden program mezuniyet töreni programiyla son buldu.  Mezuniyet töreni ile belgelerini alan minik ögrenciler bu mutlulugu doyasiya yasadilar. Program sonrasinda veliler çocuklarini kuvvetli alkislar ile alkislayarak kutladilar. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol