Vekil Sarıçam, Balkan Şampiyonlarını Ankara’da En Üst Makamlarla Buluşturdu

Kırklareli’nin Balkanlarda tarih yazan taekwondo sporcuları, AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’ın davetiyle TBMM’de misafir edildi; genç şampiyonlar hem Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya getirildi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Bulgaristan’ın Dupnitsa kentinde düzenlenen 25. Balkan Şampiyonası ve Balkan Kupası’nda önemli dereceler elde eden Kırklareli Ersgin Spor Taekwondo Takımı sporcularını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı. Ziyaret kapsamında genç sporcular, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la buluşturuldu.

“Hak Ettikleri Değeri Görmeleri İçin Tüm Temasları Sağladık”

Milletvekili Sarıçam, yaptığı değerlendirmede sporcuların başarısının Kırklareli için gurur kaynağı olduğunu belirterek gençlerin moral ve motivasyonunu artırmak adına temasları bizzat organize ettiklerini ifade etti.
Vekil Sarıçam, “Takımımızı önce Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile görüştürdük, ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşturarak tebriklerini iletmelerini sağladık. Gençlerimizin motivasyonu bir üst seviyeye çıktı” dedi.

Balkanlarda Gelen Başarılar

Balkan Şampiyonası – 16/17 Ekim 2025

  • Irmak Karaca – Balkan Şampiyonu
  • Ahmet Metehan Akkuzu – Balkan İkincisi
  • Eslem Nur Türe – Balkan Üçüncüsü

Balkan Kupası – 18/19 Ekim 2025

  • Zeynep Temel – Şampiyon
  • Aypar Ataç – Üçüncü
  • Rumeysa Derin Su Türe – Üçüncü

Arkasındaki Emeğin Sahipleri de Tebrik Edildi

Milletvekili Sarıçam, antrenör Gökhan Yeşil, kulüp yöneticileri ve sporcu aileleriyle de görüştüklerini belirterek, genç sporcuların başarı yolculuğunda tüm destekleri vermeye devam edeceklerini söyledi.
Başarılı sporcular Irmak Karaca, Ahmet Metehan Akkuzu, Eslem Nur Türe, Zeynep Temel, Aypar Ataç, Rumeysa Derin Su Türe ve Beren Ada Gelgeç tebrik edildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol