Kırklareli'nin en büyük ilçesi konumunda bulunan Lüleburgaz'da vatandaşlar yollardan ve çöplerden dolayı isyan etme noktasına gelmiş bulunuyor. Özellikle Yenimahalle Şevket Ödül Caddesinde 2.El sokağında oturanlar ve esnaf isyan etme noktasına gelmiş.
Burada bulunan Vatandaşlar ve esnaf konu üzerine şunları dile getirdiler:
"Esnaf olarak bir aydan beri halimiz perişan burada yaşan insanlarda aynı durumda. Bir yere gitmeye kalktın mı vay haline. Yanlışlıkla birisi hastalanmasın buraya ne Ambulans girer bir yangın yine olsa yanıp biter küllerini bulursunuz. Şu oluşan suyun içerisine ördek atsan yüzer. Az ileride gördüğünüz gibi Lüleburgaz Atatürk İ.Ö.O var. Burada bine yakın öğrenci var. Öğrenciler bu yoldan okula giderken maazallah dikkat etmezlerse çamura batıp kalırlar.
En kötüsü ise yollar durumundan dolayı buraya ne çöp arabası giriyor ne bir şey. Burada yaşayan herkesin her türlü hastalığa yakalanma riski çok fazla. Birde siyasiler ondan bundan bahsediyorlar gelip bir halimizi görsünler. Hangi yüzyılda yaşıyoruz.
Millet aya biz hala bunlarla uğraşıyoruz. Buraya birileri acil çözüm üretmeliyiz. Esnafımızın başlıca olan şikayeti ise buraya müşteri siz olsanız girermisiniz?
O yüzden ne gelen var ne giden Belediye Başkanlığına bunları anlattık söyledik. Ne duyan ne soran var. Seçim dönemi yaklaştığında buraya oy isteye gelenler olacak acaba ne yüzle gelecekler merak ediyoruz" dediler.
Başkan yurt dışı gezilerinden fırsat bulabilse de görse burgazın halini. Seçmen düşünsün seçtiler başkanı çeksinler beceriksizliğini.