Vali Yaman'dan veda ziyaretleri

Geçtiğimiz günlerde Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ı ziyaret eden Kırklareli Valisi Mustafa yaman, bu kez İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay'ı ziyaret ederek veda etti

 

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ise Kırklareli Valiliği görevinden Balıkesir Valiliği görevine atanan Vali Mustafa Yaman, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ı makamında ziyaret eden Vali Yaman, bu kez de İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay'ı makamında ziyaret etti.
19 Eylül 2014 Cuma günü gerçekleşen ziyarette Vali Yaman, Emniyet Müdürü Akay'a veda etti. Görevinde başarılar diledi.
Kırklareli İl Emniyet Müdürlü Akay'da, Vali Yaman'a bundan sonraki görevlerinde sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol