Anadolu Ajansi’nin 92. kurulus yildönümü dolayisiyla Kirklareli Valisi Mustafa Yaman anlamli bir mesaj yayimladi. Vali Yaman; “06 Nisan 1920 yilinda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafindan Istiklal Mücadelesinin güçlü sesi olarak kurulan Anadolu Ajansi Milletimizin bu hakli davasini tam 92 yildir tüm dünyaya duyurmustur” dedi.
Ve mesajinda sunlari söyledi;
“Ilkeli ve tarafsiz, sorumlu habercilik anlayisi içerisinde uzun yillardir görevini yürüten Anadolu Ajansi; yayincilik anlayisi ve misyonuyla milletimizin güvenini ve saygisini kazanarak basinimizin temel tasi olmustur. Ulusal ve uluslararasi seviyede güvenilir bir haber kaynagi olan Anadolu Ajansi, haber iletme ve halkimizi aydinlatma konusundaki hizmetleriyle geçmiste oldugu gibi bugün ve gelecekte de ülkemizin ve basinimizin gelismesine katkilarini devam ettirecektir.
Çagin gereklerine uygun, kendisini sürekli yenileyerek gelistiren, yaygin haber agi, hizli ve tarafsiz haber akisiyla güvenilir haberciligin sembolü olan Anadolu Ajansi'nin kurulus yildönümünü kutluyor, tüm çalisanlarina basarilarinin artarak devamini diliyorum.”
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol