Vali Cos'a Sergen'de sevgi seli

Kirklareli Valisi H. Avni Cos, geçtigimiz gün Vize'ye bagli Sergen beldesini ziyaretinde halkin sevgi seliyle karsilasti. Yaptigi ziyaret ve denetimlerle halka en iyi ve kaliteli hizmetin verilmesine çabalayan Cos, Sergen'de belediye, saglik ocagi, okul ve bir de kahvehane ziyareti gerçeklestirdi. Sagliktan egitime, belediye hizmetlerinden halkin taleplerine kadar birçok konuda nabiz yoklamasi yapan Cos'un ilk duragi Sergen Belediye Baskanligi oldu. Burada Belediye Baskani Hasan Kaynar ile görüsen Cos'a Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Raif Kelep ile Vize Kaymakami Savas Ünlü de eslik etti.

Belediye Baskani Kaynar'dan belde hakkinda bilgi alan Vali Cos, daha sonra Sergen Saglik Ocagi'na geçti. Cos, saglik ocagi personeliyle bir süre sohbet ederek, onlara herhangi bir istekleri olup olmadigini sordu.  Vali Cos, buradan Sergen Ilkögretim Okulu'na giderek ögrencilerle bulustu.

Ögrencilerin büyük sevgi gösterisi esliginde okulu gezen Vali Cos, siniflari tek tek dolasarak ögrencilerle sohbet etti.

Ögrencilere ileride ne olmak istediklerini soran Vali Cos, ögrencilerin bu isteklerinin yerine gelmesi için çok çalismalarinin gerektigini, çalistiklari takdirde okul ve egitimleri için ne gerekiyorsa yapacaginin sözünü verdi.

Vali Cos siniflari gezdikten sonra, okul bahçesinde ögrencilerin büyük sevgisi esliginde hatira fotografi da çektirmeyi unutmayarak, ögrencilerin bir kez daha sevgisini kazandi.

Cos, okul ziyaretinin ardindan bir kahvehanede vatandaslarla bulustu. Sergen halkinin sevgiyle karsiladigi Vali Cos, kahvehanede vatandaslarla dertleserek sorunlarini ve isteklerini dinledi. Sergen halkinin, orman konusunda isteklerinin oldugunu söylemesi üzerine Vali Cos, Orman Müdürlügü'ne talimat vererek ne gerekiliyorsa yapilacagini söyledi.

Sergen halki tarafindan büyük bir ilgi ile karsilanan Vali Cos daha sonra görülmemis bir sevgi esliginde Sergen'den ayrildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol