Vali Aydogdu'ya nezaket ziyaretleri sürüyor

KIRKLARELI Valisi Cengiz Aydogdu’ya nezaket ziyaretleri devam ediyor. Dün Vali Aydogdu’yu sirasiyla; Kirklareli Tabipler Odasi’nin yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Roman Dernekleri Federasyonu ile birlikte Kirklareli ve Babaeski'de bulunan Roman Kültürünü Arastirma, Gelistirme, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskanlari ile Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takimi ziyaret etti.

Tabipler Odasi Vali Aydogdu’yu ziyaret etti

Kirklareli Tabip Odasi, olagan seçim sonrasi yenilenen Yönetim Kurulu Üyeleri ile, dün Kirklareli Valisi Cengiz Aydogdu'yu makaminda ziyaret etti.

Kirklareli Tabip Odasi, 11 Nisan 2010 tarihinde yaptiklari olagan seçim ile yeni yönetim kadrosunu olusturdu.

Tabip Odasi Baskani Dr. Halil Muhacir, yeni olusturduklari Yönetim Kurulu üyeleri ile Vali Aydogdu'ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni yönetimi tanitti.

Baskan Halil Muhacir, Sekreter Mehmet Tokatli, Muhasip Bahadir Tunçol ile Üyeler Füsun Coskuntürk ve Mehmet Gürel ile Vali Aydogdu'yu ziyaret eden Tabip Odasi, yeni yönetim kadrosuyla Kirklareli halkina daha iyi hizmetler sunacaklarini belirtti.

Vali Aydogdu'da Kirklareli Tabip Odasi Baskani ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, çalismalarinda basarilar diledi.

Roman Dernekleri Baskanlariindan Vali Aydogdu'ya ziyaret

Roman Dernekleri Federasyonu ile birlikte Kirklareli ve Babaeski'de bulunan Roman Kültürünü Arastirma, Gelistirme, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskanlari, Vali Aydogdu'yu makaminda ziyaret etti.

Roman Vatandaslarin yasam düzeyini iyilestirme, topluma kazandirma ve is imkani sunulmasi yönünde Vali Aydogdu'yu makaminda ziyaret eden Roman Dernekleri Federasyonu Baskani Erdinç Çekiç, Kirklareli Roman Kültürünü Arastirma, Gelistirme, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Mustafa Ovarda, Babaeski Roman Kültürünü Arastirma, Gelistirme, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Ibrahim Zümbül ve Baskan Yardimcisi Muharrem Sagdiç, Vali Aydogdu'ya öncelikle göstermis oldugu desteklerden dolayi tesekkür etti.

Federasyon Baskani Çekiç, amaçlarinin özellikle Trakya bölgesinde bulunan Edirne, Kirklareli ve Tekirdag illerinde ikamet eden, roman vatandaslarin yasam düzeyinin arttirmak, is imkanlarina olanak saglamak, sportif faaliyetlerle kötü aliskanliklardan uzaklastirmak ve egitim seviyelerinde üst düzeylere çikmak oldugunu belirtti.Baskan Çekiç her üç ilde de gösterilen destek ve yardimlardan dolayi tesekkür etti.

Kirklareli Roman Kültürünü Arastirma, Gelistirme, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Mustafa Ovarda'da Kirklareli'nde derneklerinin resmen kuruldugunu, her türlü konuda roman vatandaslarin yaninda olup, destek ve yardimlarini esirgemeyen Vali Cengiz Aydogdu'ya tesekkür etti.

Vali Aydogdu'da dar gelirli ailelere ve roman vatandaslara yönelik Kirklareli Valiligi olarak bir çok projenin hazir oldugunu, bu projelere önümüzdeki günlerde start vereceklerini belirterek;

"Kirklareli' de dar gelirli ailelere ve roman vatandaslarimiza yönelik hazirladigimiz projelerimiz son safhaya geldi. Önümüzdeki günlerde baslatmayi ümit ediyoruz. Hem meslek, hem de  yurttaslik konulari ile sosyal faaliyetler konularinda yogun bir kurs faaliyetleri baslatacagiz.

Mesela okul çaginda olan çocuklar için ayri, okul çagini bitirmis evlenme çagina gelenlere ayri ve daha üst yas gurubu vatandaslara ayri programlar uygulayacagiz. "dedi.

Åzampiyon futbolcu bayanlardan Vali Aydogdu’ya anlamli ziyaret

Trakya'nin ilk ve tek olan Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takimi, Ligin bitimine 2 hafta kala namaglup olarak sampiyonlugunu ilan etti. Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takimi Kirklareli Valisi Cengiz Aydogdu'yu makaminda ziyaret ederek sampiyonluk sevincini paylasti.

Bayanlar Futbol 2. Liginde bulanan Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takimi, Ligin bitimine 2 hafta kala 46 puanla sampiyonlugunu namaglup olarak ilan etti. Yesil sahalarin prensesleri böylelikle Bayanlar Futbol 1. Ligine çikmayi hak kazandi.

Trakya'nin ilk ve tek olan Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takimi bu hakli sevinçlerini paylasmak için 20 Nisan Sali günü, Vali Aydogdu'yu makaminda ziyaret etti.

Kirklareli Valisi Cengiz Aydogdu, bu hakli sevinçlerini kendisiyle paylasmaya gelen, Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takimi As Baskani Levent Yenilmez, Baskan Yardimcisi Fikret Düvenci, Teknik Direktörler Orhan Taskin, Isa Gavrali, Takim Kaptani Esra Erol, Kaleci Sevdi Åzanünlü ve Fahri Üye olan Yilmaz Åzesen'i makaminda agirladi.

Vali Aydogdu, Trakya'nin ilk ve tek takimi olan  Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takimi'ni tebrik ederek Valilik olarak gerekli olan her türlü destegi göstereceklerini belirtti. Vali Aydogdu ayrica bu sampiyonlukta emegi geçen herkesi kutlayarak, Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takimi'nin 2. ligde gösterdikleri basarilarin 1. ligde de devam etmesini temenni etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol