Vali Aydogdu; "Kamu hizmetinde ekip ruhuyla çalismak herseyin üstündedir"

11 Kasim Çarsamba günü yerel basin mensuplariyla biraraya gelen Kirklareli Valisi Cengiz Aydogdu, geçtigimiz Cumartesi günü de daire müdürlerine bir kahvalti organizasyonu düzenledi. Kirklareli’ne yönelik girisimler için dügmeye basmaya hazirlanan Vali Aydogdu bu kapsamda, ise ilk olarak Kirklareli’nin genel isleyisi hakkinda bilgi sahibi olanlarla biraraya gelerek istisare yapmaktan basladi. Aydogdu, basin mensuplariyla olan tanisma ve sohbet toplantisinin sonrasinda bir kahvalti da resmi daire müdürlerine verdi. Böylece ilimiz için imza atacagi yeni projelerin dügmesine basma asamasinda, degisik fikir ve önerilere de ifade imkani sagladigini göstermis oldu.

14 Kasim Cumartesi günü saat 11.00’da gerçeklesen kahvaltiya basta Vali Cengiz Aydogdu olmak üzere; Vali yardimcilari Volkan Köksal, Abdurrahman Inan, Ismail Hakki Çinarsoy ve Ismail Gültekin, ilçe kaymakamlari, Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoglu ve Kirklareli’nin tüm resmi daire amirleri katildi. Toplanti öncesi bir açiklama yapan Vali Aydogdu; kahvalti ikrami için biraraya geldiklerini belirterek; “Burada yaptigimiz toplanti bilgilendirme toplantisi olacak.

Geçtigimiz Çarsamba günü sizinle yaptigimiz toplanti gibi bir görüsme olacak. Kaymakamlarimizin da katilimiyla, daire amiri arkadaslarimizla  istisare ve söylesi amaciyla, bir tatil gününde görüs alisverisinde bulunacagiz. Hatta daha çok is disi seyler konusacagiz. Amacimiz ilerleyen aylarda bu toplantilari periyodik hale getirmek ve mesai saatleri içerisinde eksik kalan iletisimin o insani yönünü saglayabilmektir. Çünkü kamu hizmetinde de insani faaliyetlerin bütün sahalarinda oldugu ekip ruhuyla çalismak herseyin üstündedir. Kisacasi toplantimizin herhangi bir gündemi yok. Arkadaslarimizla sohbet edecegiz. Siz sevgili basin mensuplarina da bizleri yalniz birakmadiginiz için çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Açiklamanin sonrasinda yaklasik 2 saat süren kahvaltida Vali Aydogdu ve diger yöneticiler bol bol sohbet ederek, Kirklareli’ne yönelik düsünce ve önerilerini dile getirdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol