Uyuşturucu tacirlerine darbe

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, İlimiz merkezinde Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapan şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında iki kişi yakalandı.
28.05.2015 günü yapılan çalışmalar neticesinde, Karakaş Mahallesinde A.E.H. ve Y.U.isimli şahısların ikamet ettikleri bir evde yapılan aramada;
Dara ağırlığı 5,2 gram gelen uyuşturucu esrar maddesi, Dara ağırlığı 7,1 gram gelen hint keneviri tohumu ve 1 adet şaşal diye tabir edilen düzenek ele geçirildi.
Ayrıca evde ikamet eden A.E.H. isimli şahsın altı ayrı suçtan dolayı arandığı tespit edildi. Şüpheliler A.E.H. ve Y.U. adli makamlara sevk edildiler.
Yapılan açıklamada; "Kırklareli Emniyet Müdürlüğümüzce suç ve suçlulara yönelik mücadelemiz devam edecektir. Kamuoyuna önemle duyurulur" dendi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol