UTSO Üyelerine Özel Festival Alanında Stant İndirimi

Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO), 24-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uzunköprü Kültür, Sanat ve Tarım Festivali öncesinde üyelerinin yüzünü güldüren önemli bir iş birliğine imza attı. UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın öncülüğünde hayata geçirilen protokolle, festival alanında yer almak isteyen oda üyelerine özel stant indirimi sağlandı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın ile Ağa Köşkü Organizasyon sahibi Serkan Üner arasında imzalanan indirim protokolü sayesinde, oda üyesi işletmelerin festival alanındaki stant kiralama maliyetlerinin düşürülmesi hedefleniyor.

İlk Stantta Yüzde 20, İkinci Ve Üzerinde Yüzde 30 İndirim

İmzalanan anlaşma kapsamında UTSO üyelerine kademeli bir indirim modeli sunuldu. Buna göre oda üyeleri;

1 adet stant kiralamalarında Yüzde 20, 2 ve üzeri stant kiralamalarında ise Yüzde 30 indirim avantajından faydalanabilecek.

"Amacımız Üyelerimizin İş Hacmini Büyütmek"

İş birliğine ilişkin UTSO’dan yapılan açıklamada; ilçenin tanıtımına katkı sağlayan, yerel ekonomik hareketliliği artıran ve iş insanlarının rekabet gücünü destekleyen organizasyonlarda aktif rol alınmaya devam edileceği vurgulandı. Üyelerin festival süresince ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere tanıtabilmeleri adına bu tür avantajlı iş birliklerinin süreceği ifade edildi.

UTSO’dan Üyelere Katılım Çağrısı

UTSO yönetimi, tüm üyelerini 24-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek festivalde yer almaya ve ürünlerini sergilemeye davet etti. Stant başvurusu yapmak ve detaylı bilgi almak isteyen üyelerin 0542 413 51 57 numaralı telefon hattı üzerinden iletişime geçebilecekleri bildirildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol