"Turizm için bir aradayız"

Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Royal Bilgiç Hotel'de 14 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 18.30'da resepsiyon verildi. Konukların da ağırlandı resepsiyonda, turizm adına neler yapılabilir konusu üzerinde duruldu

38. Turizm Haftası dolayısıyla Kırklareli Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Royal Bilgiç Hotel'de resepsiyon verildi. Turizm için bir araya gelen isimler, resepsiyonda turizm üzerine konuşup fikir alışverişinde bulundu. Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Macit, "Bu gün turizm adına neler yapabilir diye bir araya geldik. Turizm konuşup fikir alışverişinde bulunacağız. Kutlama etkinliklerimiz sabah gerçekleşen program ile başladı ve devam ediyor. Turizm Dekanımızın da destekleri çok önemli bizler için. Kendisine teşekkür ediyorum" sözlerini dile getirdi. Turizm Fakültesi Dekanı Kemal Turan, "Turizm için önemli bir hafta.
Etkinlikler gerçekleştirip faaliyetler yapmak için avantajlı bir hafta dolayısıyla bizler de bu haftayı verimli bir şekilde geçirmek için bir araya geldik. Etkinliklerimizle haftamızı kutlamaya devam edeceğiz" dedi. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün verdiği resepsiyona katılan isimler arasında Sakatlar Derneği Başkanı Arif Uzunoğlu da bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol