Tuncan yaşamını yitirdi

Kırklareli'nin en merkez camisi olan Hızırbey camisinde dün hüzün ve gözyaşı vardı. Yaşamanın en soğuk yüzü olan ölümün uğradığı Kırklareli'nde dün ebediyete intikal eden; Hayrettin Tuncan ile Şadiye Sunay, dostları, aileleri ve sevenleri tarafından ebediyete uğurlandı.

Kırklareli'nin ticaretle uğraşan Cumhuriyet Caddesi esnaflarından 1925 doğumlu Hayrettin Tunca'nın Hafta başında mide kanaması şikayeti ile hastaneye kaldırıldığı hastaneden taburcu olduktan 1 gün sonrada fenalaşarak hayatını kaybettiği bildirildi. Tuncan'ın Kırklareli'nde bir çok hayır işleri yaptığı bunların iki tanesinin de sağlık ocağı olduğunu öğrenildi.
Emekli Tuğgeneral Mümin Sunay'ın emekli öğretmen olan eşi 1936 doğumlu eşi Şadiye Sunay'da hafta başında Babaeski'de geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediyesi Başkanı Cavit Çağlayan, Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor'unda katılığı ve merhumelerin öğle namazına Müteakip ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarına Kırklarelili yüzlerce esnaf ile çok sayıda rütbeli askerde katılım gösterdi.
Önadım Medya Grubu olarak ebediyete intikal eden merhum ve merhumeye Allahtan rahmet yakınlarında sabır diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol