Trakya Bölgesi'ni, düzenlendigi tarihler arasinda, tarimin merkezi haline getiren AGRITHRACE Trakya Tarim Fuari, 28 Temmuz Çarsamba günü (bugün) Çorlu Orion Alisveris Merkezi'nde açiliyor.
Bu yil 18’cisi düzenlenen ve 1 Agustos'a kadar devam edecek olan fuarda 5 gün boyunca sektörün seçkin firmalari ve mensuplari bir araya gelecek.
Açilis günü 28 Temmuz Çarsamba itibariyla 10.00 ile 21.00 saatleri arasinda gezilebilecek olan fuarin ayni gün içinde saat 17.00'de resmi açilis töreni yapilacak.
Açilis töreni, Tekirdag, Çorlu ve diger ilçe protokollerinden çok sayida ismin katilimiyla gerçeklesecek.
Törende ayrica, Orion Fuarcilik Yönetim Kurulu Baskani Fatih Tan, Tekirdag Ziraat Odasi Baskani Åzerif Baykut, Tekirdag Tarim Il Müdür Vekili Necmettin Köçkeroglu ve Çorlu Belediye Baskani Ünal Baysan bir de konusma yapacak.
Sahip oldugu 23 yilik deneyim ile gerçeklestirdigi ihtisas fuarlarinda tarim sektörüne önemli katkilardan bulunan Orion Fuarcilik, gerçeklestirdigi Trakya Tarim Fuari ile tarimin kalbini Trakya'ya tasiyor. Traktör ve Tarimsal Mekanizasyon firmalarinin yogun katilimi ile ziyaretçisine farkli ürün çesidi ve fiyat alternatifleri sunan Trakya Tarim Fuari, Tohum, Fide, Fidancilik, Gübre, Sulama Sistemleri ve Plastik sektörlerinde faaliyet gösteren seçkin firmalari, yaklasik 15.000 m2 açik sergi alaninda bir araya getiriyor.
Her zaman bölgesel özellikleri ön plana çikaran ve bölge ekonomisine önemli katkilarda bulunan fuar bu yil da, her yil oldugu gibi Tekirdag Tarim Il Müdürlügü, Tekirdag, Çorlu, Edirne ve Kirklareli Ziraat Odasi Baskanliklari, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasi, Çorlu Ticaret Borsasi tarafindan destekleniyor. Orion Fuarcilik tarafindan saglanan planli ulasim organizasyonlarinin da katkisiyla bu yil fuara 70.000'i askin ziyaretçinin gelmesi öngörülüyor.
Tarim teknolojilerindeki son gelismeleri ve yenilikleri bir araya getirme misyonunu üstlenen, Trakya Tarim Fuari hafta içi ve Cumartesi günü 10.00 ile 21.00, Pazar günü ise 10.00 ile 17.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol