Trakya Kent Konseyleri Kirklareli'nde toplanacak

Kirklareli Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantisi gerçeklestirildi. Kirklareli'nde yapilacak olan Trakya Kent Konseyleri Birligi toplantisinin gündemi belirlendi.

Kirklareli Belediyesi Toplanti Salonu'nda gerçeklestirilen toplantida, bir konusma yapan Kent Konseyi Baskani Münür Saygin, konsey olarak 7 tane proje ürettiklerini, bu projelerden 5 tanesinin de Kirklareli Belediye Meclisi'nde oy birligi ile kabul edildigini, bununda Kirklareli Kent Konseyi'nin proje üretebilen bir konsey oldugunu gösterdigini söyledi.

Trakya Kent Konseyleri Birligi'nin kuruldugundan itibaren 5 kez toplanti yaptiklarini, bu toplantilarda konseylerin birbirlerini tanima imkani bulduklarini belirten Saygin, "4 Åzubat Cumartesi günü Kent Konseyleri Çorlu'daki toplantiya katildi. Trakya'daki 30'un üzerinde birim orada bir araya geldi. Toplantida konseylerin neler yapabilecekleri konusuldu. Åzimdi o toplantinin devam niteligi tasiyan toplanti Kirklareli'nde yapilacak. Mart ayinda yapilmasini planladigimiz ve Kirklareli'nin ev sahipligi yapacagi toplanti da gündem belirlemek için bugün bir toplanti yaptik. Toplanti için çalisma gruplarini belirleyecegiz. Toplantida bir konferansimiz olacak. O konferansin konusunu da bugün belirlemeyi hedefliyoruz. Buradaki toplanti ilimizin tanitimi için oldukça önemli olacak. Gelen misafirlerimize ilin degerlerini ikram edecegiz" dedi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol