Takimin önce yükselmesi ardindan ise performansini git gide artirmasi dikkatli gözlerden kaçmiyor. Kirklarelisporlu oyunculari antrenmanda ayri ayri ziyaret eden is adami Hüsmen Terkin ve MHP Ilçe Baskani Kürsat Yamaner, önce oyunculari, teknik kadroyu ve Kulüp Baskani Can'i tebrik ettiler ardindan baklava ikram ettiler. 2. Lig temsilcimiz Kirklarelispor'a 7'nci hafta sonunda manevi destek yagiyor. Takimi önce Kavakli Yolu'ndaki Istranca Çelik Yapi'nin sahibi isadami Hüsmen Terkin, ardindan MHP Merkez Ilçe Baskani Kürsat Yamaner "tatli yiyelim tatli konusalim" misali 1'e tepsi baklava ile ziyaret ettiler.
Takimin son dönemdeki genel performansini basarili bularak manevi destek anlaminda hem is adami Terkin hem de siyasetçi Yamaner Kirklarelisporlu futbolculari ziyaret etti.
Daha önce Istanbul'da siyasetle de ugrasan isadami Hüsmen Terkin, emekli olmasinin ardindan memleketi Kirklareli'ne gelerek burada Kavakli Yolu'nda Istranca Çelik Yapi adinda isletmesini açtigini, takimin son dönemlerdeki performansinin da kendisini bir Kirklarelili olarak mutlu ettigini kaydetti.
Kirklarelispor'u geçen sezonda izledigini ve çok begendigini anlatan Terkin, "Çok hosuma gitti. Burada Kirklarelispor maçlarini izleyen insanlar yeniden spora ilgi göstermeye basladilar. Takimdaki bu süreç yeni basladi ama güzel top oynuyorlar ve basaracaklar. Burada seyrettigimiz maçlarda son dakikalarda hatalar yapabiliyorlar ama inandigim bir sey var oda basaracaklar. Bizde Kirklarelili olarak kardeslerimize elimizden gelen katkiyi yapmaya çalisacagiz" dedi.
Kirklarelili is adamlarindan destek alamiyorduk
Terkin'in ardindan bir açiklamada Volkan Can yapti. Can, "Hüsmen Beye tesekkür ederim. Bizim için bir baslangiç yapti. Kirklaresipor is adamlarindan bir türlü destek alamiyordu. Hüsmen Bey maddi manevi her konuda destek olacagi sözünü verdi ve oluyor da. Hüsmen Beye sizlerin önünde tesekkür etmek istiyorum, çünkü takima destek olundugu sürece zorluklar daha kolay asilacaktir. Insallah bu diger is adamlarimiza bir örnek olur. Kirklarelispor bir tanedir ve herkesin takimidir. Birlik beraberlik oldugu sürece de basarisiz olunacak yol yoktur. Bu senede önce bu ligde kalici olmak 3 sene içinde de Bank Asya'ya çikartarak Kirklareli'nin gururu olmak istiyoruz. Biz zaten 3 yildir bu birlik ve beraberlik ile ayakta duruyoruz, Kirklarelilerinde buna sahip çikmasini istiyoruz" diye konustu.
Konusmalarin ardindan Terkin, futbolcularla tokalasarak baklava ikraminda bulundu. Takim adina baklava tepsisini orta saha oyuncusu Murat Bayraktaroglu kabul etti.
MHP Kirklareli Merkez Ilçe Baskani'ndan Kirklarelispor'a baklava jesti
Milliyetçi Hareket Partisi Kirklareli Merkez Ilçe Baskani Kürsat Yamaner geçtigimiz Çarsamba günü Kirklarelispor'lu oyunculari ziyaret ederek kendilerine baklava ikrami yapti. Kirklarelispor'un Kirklareli Atatürk Stadyumu'nda gerçeklesen idmaninin sonrasinda oyuncularla bir araya gelen MHP Kirklareli Merkez Ilçe Baskani Kürsat Yamaner Kirklarelispor takimina basarilar dileyerek takimin gidisatinin iyi yönde oldugunu ifade etti.
Kürsat Yamaner konusmasinin devaminda ise su açiklamayi yapti.
"10 yil gibi uzun bir aradan sonra Kirklarelispor'u yeniden 2. Lig'e çikaran yönetimi kutluyorum. Kirklarelispor gerçekten zoru basararak Trakya'da örnek gösterilecek bir futbol kulübü oldu. Bu anlamda oyunculara, yönetime ve teknik heyete tesekkür ediyoruz. Bu sezonda maçlari izliyorum. Güzel futbol oynuyoruz. Üç hafta üst üste 80. dakikalarda kalemizde gördügümüz gol ile aldigimiz beraberlikler geride kaldi. Kirklarelispor takiminin çok genis bir kadrosu var. Ben inaniyorum ki Kirklarelispor bulundugu grubu da en iyi sekilde temsil ederek sezon sonunda taraftarlarini yine sevindirecektir" dedi.
MHP Kirklareli Merkez Ilçe Baskani Kürsat Yamaner daha sonra elindeki bir tepsi baklavayi Kirklarelispor takimi kaptani Murat Baytaroglu'na vererek afiyet olsun dileklerini sundu. Kirklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem'de Kürsat Yamaner'e tesekkür ederek sunlari söyledi. "Kürsat Baskanimiza bizleri düsünüp, bu anlamli jesti yaptigi için tesekkür ediyorum. Kirklareli'nin her kesiminin takimina olan ilgisi, takimini, unutmamasi sahip çikmamasi çok güzel. Bu sayede bizlerin moral ve motivasyonu artmaktadir" seklinde konustu. Kirklarelispor Kaptani Murat Baytaroglu ve takimin diger oyunculari da MHP Kirklareli Merkez Ilçe Baskani Kürsat Yamaner'e tesekkürlerini sundular.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol