8 Eylül'de start alan Spor Toto 2. Lig 2013-2014 sezonuna iyi başlayan Kırklarelispor, kendi evinde oynayacağı maçlara bütün taraftarının gücüyle çıkmak istiyor. Başkan Volkan Can, taraftarın yanlarında olduğu sürece çok daha güçlü olduklarını, kazanılan galibiyetlerle birlikte taraftarın tribünde, takımın ise sahada coşacağını söyledi
Ligde üst sıralardan gözünü ayırmayan temsilcimiz Kırklarelispor, evinde oynayacağı maçlarda taraftarın desteğini sonuna kadar hissetmek istiyor. Ligin ilk iki haftasını iyi atlatan yeşil beyazlı ekip, üçüncü hafta konuk edeceği Konya Anadolu Selçukluspor müsabakasına taraftarın desteğini arkasına alarak çıkmayı planlıyor. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, içeride oynanacak maçlarda taraftarın arkalarında olmasını istediğini, futbolculara bu manevi gücün yansıtılması gerektiğinin altını çizdi.
"Kırklarelispor her şeyi başaracak potansiyele sahip. Yeter ki seyircimiz arkamızda olsun"
Futbol müsabakalarında en önemli etmenlerden birinin taraftar desteği olduğunu söyleyen Can; "Kırklarelispor yeni sezona iyi başladı. Kendi evimizde oynayacağımız maçlarda taraftarımızın desteği ile birlikte galibiyete çok yakın olacağımıza inanıyorum. Ligin üst sıralarından kopmak istemiyoruz. Bunun için evimizde oynadığımız maçların hiçbirini kaybetmemiz gerekiyor. Burada taraftara çok iş düşüyor. Futbolcularımızın, teknik ekibimizin bireysel yetenekleri tartışılamaz. Önemli olan onlara destek olarak, bir bütün olduklarını hatırlatmak ve arkalarında olduğumuzu hissettirerek onların güçlerine güç katmaktır. Bunu yaptığımız sürece hiçbir karşılaşmadan mutsuz ayrılmayız" dedi.
"Bu yıl ki hedefimizi gerçekleştirmek bizim elimizde"
Konuşmasının devamında Kırklarelispor'u görmek istedikleri yere çıkartmanın ellerinde olduğunu söyleyen Can; "Yaşadığımız deneyimler, zorluklar ve mutluluklar bize birçok deneyim kazandırdı. Kırklarelispor bulunduğu yere hak ederek geldi ve yükselmeyi hak ediyor. Bunu istiyorsak el birliği ile bu takıma destek olmamız gerekiyor. Maçta oynanın futbol kadar, taraftarda çok büyük bir iş düşüyor. Desteklerimizi sahadakilere yansıtırsak, onların arkasında olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızı gösterirsek, eminim ki onlarda bütün güçleriyle mücadele ederek bize bu mutluluğu yaşatacaklardır. Önümüzde uzun bir dönem var. Her maça Lige yeni başlıyormuş gibi çıkacağız ve hep ilk maçı kazanma arzusuyla oynayacağız. Bugüne kadar başardıklarımızı bugünden sonra da rahatlıkla başarabiliriz. Elimizden geleni yaptığımız sürece bu takım bizi utandırmayacaktır. Halkımızın ve taraftarımızın desteği ile birlikte yükselişimiz sürecek" şeklinde konuştu.
"Deplasmanlardan en az bir puan çıkarmalıyız"
Kendi sahalarında oynayacakları maçların yanı sıra, deplasman maçlarının da çok önemli olduğunun altını çizen Can; "İçeride oynadığımız maçlar kadar deplasman maçları da bizim için çok önemli. Hedefimiz, kendi sahamızda üç puan, deplasmanlarda en az bir puan almak. Bunu ikinci haftamızda oynadığımız Çanakkale Dardanelspor gibi zorlu bir deplasmanda başardık. Bundan sonraki maçlarda da başaramayacağız diye bir şey yok. Sıkı hazırlanıyoruz, ince eleyip sık dokuyoruz. Önümüzdeki maçlarda da aynı şeyleri yaparsak, başara kendiliğinden gelecek ve Ligin üst sıralarına demir atacağız. Bu yüzden Konya Anadolu Selçukluspor ile oynayacağımız maç çok önemli. Evimizde alacağımız üç puan hem takımı, hem de seyircimizi ateşleyecek. Bunun yanında birde Ziraat Türkiye Kupası'nda yapacağımız mücadeleye daha moralli çıkacağız. Alacağımız bir galibiyet, takımı bir çok alanda etkileyecek. Kırklarelispor şuan çok formda ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Takımın bu gidişatını bozmadan, her maçımızda güzel işler çıkaracağız. Ümidimiz, bu sezon Kırklarelispor'un bir üst Lige çıkmasını sağlamak. Kırklareli olarak el birliğiyle yükselttiğimiz takımımızı, bir üst Ligde oynamasını sağlamak. Tek hedefimiz budur. Bunu yapmamız için yanımızda olan halkımız ve seyircimiz, desteklerini biraz daha arttırmalı. Tribünlerde bir tek koltuğun bile boş kalmaması, bu takımın hak ettiği bir şeydir. Bunu esirgemeyelim. Evimizde oynadığımız maçlara gelerek temsilcimize destek olalım" şeklinde ifade etti.
BAŞKAN SANA VE EKİBİNE TEŞEKKÜRLER YILLAR SONRA BİZİM GİBİ YAŞI İLERLEMİŞ OLAN VE BİZE ESKİ KIRKLARELİ SPORUN BAŞARILI GÜNLERİNİ YAŞATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HELE KIRKLARELİ DIŞINDA YAŞAYIPTA EŞ DOST ARASINDA VAY KIRKLAR YİNE GALİPHELAL OLSUN DEPLASMANDAN PUAN ALMIŞSINIZ GİBİ ÖVGÜLER ALINCA BİZLER ÇOK MUTLU OLUYORUZ ALLAH SİZİN YOLUNUZU AÇSIN BÜTÜN CAMİAYA BAŞARILI BİR SEZON NASİP ETSİN.