Kirklareli Tapu Müdürü Fikret Uçar; "Kaliteye önem veriyoruz. Gelen vatandasin islemlerini ayni gün içerisinde tamamliyoruz" dedi.
Eylül ayindan itibaren Kirklareli Tapu Müdürü olarak görev yapan Fikret Uçar, Tapu Kadastro Genel Müdürlügü'nün 'Modernizasyon Projesi' kapsaminda Türkiye'nin her yerindeki Tapu Müdürlüklerin modernize edildigini söyledi.
"Açilis yapmayi düsünüyoruz"
Tapu Müdürlügü'ndeki tadilat çalismalarinin tamamlandigini belirten Uçar; "Iki ay gibi kisa bir sürede hizli bir çalisma gerçeklestirdik. Ufak tefek çalismalarimiz kalmisti. Onlari da tamamlamis bulunuyoruz. Burada insan ve evrak disinda her sey degisti. Türkiye'nin her yerinde tek tip düzenlemesi yapildi. Bir standarda kavusturuldu. Kisa bir süre sonra açilis yapmayi düsünüyoruz. Bu açilisa genel müdürlügümüzden de katilim bekliyoruz" dedi.
"Alisilagelmis durum degisti"
Kirklareli Tapu Müdürlügü olarak kaliteye önem verdiklerini ifade eden Uçar; "Daha önceki yillarda vatandaslar bazi sikintilar çekebiliyordu. Islemler uzuyordu. Ama biz burada eskiden alisila gelmis durumu degistirdik. Sabah gelen vatandas ayni gün içerisinde islemlerini bitiriyor. Evraklarinda eksiklik çikmazsa tamamlamis olarak çikiyor. Bu uygulamamizdan vatandasta bizlerde memnunuz" diye konustu.
"Devlete büyük gelir getiren kurumuz"
Kirklareli Tapu Müdürlügü'ndeki çalismalari genel müdürlük tarafindan yapildigini bildiren Uçar söyle devam etti; "Buraya genel müdürlük tarafindan bir çalisma yaptirildi. Bizim kendi yatirimimiz yok ama devlete çok büyük gelir getiren bir kurumuz. Geçen yil 5.5 milyon TL gelir getirdik. Sadece 5.5 Milyon TL tapu harci yatirildi. 600 bin TL civari da döner sermayemiz bulunuyor. Buna karsilik 250 bin TL personel giderimiz var. Devlete yükümüz ortada. Kirklareli'nde baska hangi kurum bu kadar gelir getirebilir."
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol