Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü personeline "Takograf Eğitimi" verildi.
15-19 Nisan tarihlerinde Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli Komiser Yardımcısı Zekeriya Kahraman tarafından Takograf eğitimi verildi.
35 saat süren eğitime 8 personel katıldı. Eğitimden sonra başarılı olan personele sertifikaları, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Serbest tarafından Polis Evinde düzenlenen törenle verildi.
Yapılan sertifika töreninde konuşan Serbest; "Kırklareli'nde trafiğe ayrı bir önem veriyoruz. Günde 10 saat radar uygulaması, günde sabah akşam 2'şer saat olmak üzere toplamda 4 saat emniyet kemeri uygulaması yapıyoruz. Şuanda emniyet kemeri uygulamasında, vatandaşımıza herhangi bir ceza-i işlem uygulamayarak sözlü uyarılar yapıyoruz.
Bunu devamlı olarak yapmak kolay değil. Zor iş yapıyorsunuz. Trafik polisi eline düdüğü alarak dolaşan bir adam değil.
Bu mantığı vatandaşımızın üstünden almak lazım trafik polisi etkin bir kuruluştur.
Biz işimizi layıkıyla yaparsak bütün suç oranlarında azalma olacaktır " şeklinde konuştu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol