TÜRKIYE VE TÜRK INSANI SARKIN KUTUP YILDIZIDIR

Eski ögrencilerimden ÖMER BARZAN "Istanbul Aksaray'da çalisiyorum. Internetten Gazete Trakyadaki yazilarinizi okuyorum. Bir Kirklarelili olarak yazilariniz ilgimi çekiyor. Yazilarinizda gönülden bir Kirklarelili var. Bayrak ve Atatürk sevgisi var" dedi. yaninda babasi Ahmet Barzan'da vardi. AHMET BARZAN" Yenice Vardar Isiklar, mübadele muhacirlerindeniz. Emekli Toprak iskan memuruyum Yayla Mahallesi eski adliye sokakta oturuyorum" dedi. Ahmet Barzan'in karpuz sergisinde gazoz içtik, çay içtik. Ahmet Barzan eski manilerden okudu. Bu halk sair be kardesim. Gönlü güzel bizim halkimizin. Yanimizda eski Alpullu posta söförü Selahattin Ökten'in oglu Sadettin Ökten ve oglum umut'un askerlik arkadasi Gürcan Parapan'da vardi. Kirklareli ve Trakya halkinin, Türkiyenin yüregi güzel insanlarina selam olsun.
Kirklareli Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyon baskani ve Kirklareli Söförler Cemiyeti Baskani Ali Fuat Seker'e ugrayip bir kahvesini içtim. Sohbet ettik. Ali Fuat Sekereski çaliskan bir ögrencimdir. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyon Baskani Dervis Günday'dir. Bu konfederasyonun Kirklareli Baskanlari sunlardir 1- Zaim Hersekli(1963- 1967)
2- Ahmet Denktas (1967-1984)
3- Saban Bahçivanoglu(1984- 2003)
4- Ali Fuat Seker (2003)
Kirklareli'ne hizmet vermis, vermekte olan bütün baskanlara saygi ve sevgilerimi gönderiyorum. Emekli ögretmen RAFI BENZET" Okul yilarinda mandolinle istiklal marsini çalar, ögrencilere söyletirdim. Güzel sanatlara kabileyitim çoktur. Kizim Emel Benzet Ankara Gazi Üniversitesi resim bölümü mezunudur. Edirne'de yaptigi heykellerle Edirneyi bir heykel sehri yapti. Kirklareli garaji girisindeki heykelide kizim yapti. Edirne'de Güzel sanatlar lisesi resim dersi ögretmenidir" dedi. Kizi Emel Benzet güler yüzlü heykel sanatina gönül vermis çok saygili eski bir ögrencimdir. Çalismalarinda basarilar dilerim. GÜRPINAR DÖNER VE SALONU KARAKASBEY SOKAKTA AÇILDI ELMAS TRAKYA ANBARI KARSISINDA
16.07. 2007 pazartesi günü yeni Tema Kirklareli Baskani Ali Korur arkadasimla sohbet ettik. Çalismalarinda basarilar dilerim. Trakya turlarimda farkettigim su ki Belediyeler çevre güzelligine, temizlige büyük önem veriyor. Edirne bir heykel sehri oldu. Güzel sanatlar ve edebiyat alanindaki çalismalar kentlerin, çevremizin toplumun uygarlasmasinda önemli bir rol oynuyor. Atalarimizdan kalan her tarihi eserimizi koruyalim.Onlar kültür mirasimizdir.Mazimizin derinligi ve estetik güzelligidir. Istasyon caddemiz, kasaplararasi harika bir sekilde düzenlendi. Yoksul semtlerde belediyeler ve Valilik küçük el sanatlarini hali kilim dokumayi vs. maddi manevi açidan desteklenmelidir. Biz sefkatli, merhametli bir halkin efkarli çocuklariyiz. Özelligimiz budur. Gönlümüz zengindir. Dünyanin en iyi insanlari bizleriz .lakin bunun farkinda degiliz.
Çocuklarimizin is güç sahibi olmasi, yüksek tahsil yapmasi yasam kavgasinda basarili ve kültürlü aydin bir fert olarak bu topluma hizmet etmesini arzuluyoruz. Türk ve insanlik dünyasi sevgiyle , sefkatle yildizlara bile çikar. Yeterki kararli olalim. Bilime, ilime çalismaya,arkadasliga dosluga önem verelim. Çevremizi temiz tutmaya dikkat edlim. Savassiz, baris içinde yasayan bir dünya en içten istegimizdir. OKS ve ÖSS Sinavlari açiklandi.Hayirli olsun. Bütün gençlerimize yasam boyu basari ve mutluluk dilerim.
Türkiye ve Türk dünyasi sarkin Kutup Yildizidir. Asirlarca dünyayi yöneten atalarimizin bize biraktigi her güzellik bizimdir. Senindir arkadasim. Benciligimizden arinabilirsek, halkimizi gönülden seversek güçlü ve borçu olmayan bir ülke oluruz. Sermaye birikimimiz yoktu. Savaslardan çikmistik. Okulumuz, fabrikamiz, yolumuz yoktu. Ise sifirdan baslamistik. Büyük Atatürk ve silah arkadaslari yoksullugun ates çemberinden geçerek bir seyler yapmak istediler. Bügün için vahsi Amerikan emperyalizmi yani basimizda olup Petrol sirketlerinin, silah tekellerinin çok para kazanmasi için elinden geleni yapmaktadir. Vicdan sahibi Amerikan demokratlari Bush'un Iraktan çekilmesini temsilciler meclisinde kabul etti. Bush bir piyondur. Arkasindaki güç kan emicidir. Amerikan rüyasi bitmistir. Güney Amerika ülkeleri Bush ve adamlarina karsidir. Yeni bir dünyada yurtsever, insancil, baris adamlarina ihtiyacimiz vardir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol