TREPAŞ Kırklareli'de yeni yerinde hizmet veriyor

TREPAŞ Kırklareli Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni yerine taşındı. Daha önce İl Özel İdaresi İşhanında TREDAŞ binası içerisinde hizmet veren, Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. Kırklareli Müşteri Hizmetleri Merkezi bundan böyle ilimiz İstiklal Caddesi İl Emniyet Müdürlüğü binası karşısında hizmet verecek.

Abonelik işlemlerinden, fatura bedeli tahsilatına kadar pekçok işlemi gerçekleştiren TREPAŞ yaptığı yazılı açıklamada;
"Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) Kırklareli Müşteri Hizmetleri Merkezi, çağdaş hizmet anlayışı kapsamında yeni binalarında müşterilerine hizmet vermeye başladı. TREPAŞ, 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle Karakaş Mahallesi İstiklal Caddesi No: 21/1 adresinde yeni ve modern yüzüyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Çağdaş ve hizmet odaklı bir vizyon kapsamında, müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermeye amaçlayan TREPAŞ, 2016 yılında da yeniliklerine devam edecek" dedi.
Bu arada daha önce fatura tahsilatı ve abonelik işlemi yapan İl Özel İdaresi İş hanındaki TREDAŞ binası artık bu hizmetini vermeyecek. Bu tür işlemler artık sadece TREPAŞ'ın yeni binasında gerçekleştirilecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol