TOÇ BİR SEN üyeleriyle buluştu

TOÇ-BİR SEN (Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası) Kırklareli şubesi Demirköy’de Orman İşletme Müdürlüğünde kayıtlı üyelerini ziyaret etti.
Demirköy Orman İşletme lokalinde üyeleriyle bir toplantı yapan TOÇ-BİR SEN Kırklareli il başkanı Nebi Yaşar ve Başkan Yardımcısı İbrahim Yasak işyeri Sendika Başkanı Tamer Ceylan ve üyelerle beraber sorunları tartıştılar.
Buluşmada, yetkili sendika olarak “3. Dönem Toplu Sözleşme 3. Dönem Toplu Sözleşme Kazanımları Bilgilendirme Toplantısı’nda kazanıma dönüştürülen taleplerin yanı sıra; Orman Genel Müdürlüğü personeline uygulanan rotasyon ile Tar-Gel Projesi’nin yeniden değerlendirilmesi, Tekniker unvanlı kadrolarda bulunan personelin lisans tamamlaması, TKDK personelinin kadroya geçirilmesi ile 5553 sayılı Kanun’un geçici 3’üncü maddesinde öngörülen Yüksek Planlama Kurulu kararının çıkarılması, Fiili hizmet zammı, KİT'lerde görev yapan sözleşmeli personelin temel ücretleri, Cuma günleri öğle tatili, KİT'lerde sözleşmeli personelin yıllık izinlerini bir sonraki yıla devredebilmeleri, refakat izninin kullanılmasına yönelik sorunların giderilmesi, kadro dereceleri gibi konularda yapılacak çalışmalar ve çalıştaylar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Toplantı sonrası açıklama yapan başkan Nebi Yaşar; Toplu sözleşme sonrası bazı aksaklıkların yerinde tespit etmek üzere üyelerimizi ziyaret ettiklerini, rotasyon sonrası işletmelerde personel eksikliğinin olduğunu ve bunun da orman köylüsüne yansıdığını en kısa zamanda sorunun çözülmesi için gerekli yerlere sorunu ileteceklerini çözüm için ümitli olduklarını söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol