Sosyal Güvenlik Haftasi'nda anlamli ziyaret

16 - 22 Mayis 2011 tarihleri arasinda bu yil 4.kutlanmakta olan Sosyal Güvenlik Haftasi kutlama programi kapsaminda en ilginç ve anlamli ziyaretlerden birisi Kirklareli iline ait Pinarhisar ilçesinde gerçeklesti.
Kirklareli ilinde emekli maasi almakta olan vatandaslardan en yaslisi olan ve halen Pinarhisar ilçesinde ikamet etmekte olan 101 yasindaki Cemil Bostancioglu'nun hatirlanmasi duygulu anlar yasatti.
Kirklareli Sosyal Güvenlik Il Müdürü Mehmet Bayram ve beraberindeki heyet 16.05.2011 günü saat 17.00 de Pinarhisar Kaymakamliginda Kaymakam Mevlüt Özmen, Belediye Baskani Mustafa Cingöz'ün de hazir bulundugu bir törenle Cemil Bostancioglu'na günün anisina plaket ve çiçek sunarak Kurumun vefasini gösterdi.
101 yasindaki emekli vatandas 1970 yilinda en son çalistigi Belediye Mezbahanesinden 4 A sigortalisi olarak emekli oldugunu ifade ederek "Bugünüme çok sükür, devletimizden aldigim aylik bana fazlasiyla yetiyor, Allah bereket versin, yoklugunu göstermesin, Allah devletimize zeval vermesin" dedi. 
Oldukça sihhatli oldugu görünen kendi basina evden çarsiya rahatlikla gidebilen Cemil Bostancioglu kendisinin hatirlanmasindan oldukça memnun oldugunu ve duygulandigini belirtti.
Programa katilan Pinarhisar Kaymakami Mevlüt Özmen de Sosyal Güvenlik Il Müdürlügünün böyle bir jest yapmasindan çok mutlu oldugunu sahi ve ilçe halki adina Il Müdürü Mehmet Bayram tesekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol