Selahattin Minsolmaz Vize’de temaslarda bulundu

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz önceki gün İl Başkanı Alper Çiler, İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Kuşoğlu ve partililerle Vize’de temaslarda bulundu. Köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Selahattin Minsolmaz sorunları dinledi. Ayrıca ilçedeki doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Minsolmaz, altyapı çalışmalarının 2023’e kadar tamamlanacağını ifade etti.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz önceki gün Vize’yi ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a İl Başkanı Alper Çiler, İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Kuşoğlu ve partililer eşlik etti. Minsolmaz ilk olarak Müsellim Köyü, Hasbuğa Köyü ve Topçuköy’ü gezerek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından ilçedeki doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi. 
Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Gazdaş Trakya Bölge Müdürlüğünün yatırımları kapsamında başlayan altyapı çalışmalarının 2023 yılına kadar tamamlanacağını ifade etti. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz devamında İl Başkanı Alper Çiler, İlçe Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Kuşoğlu ve partililerle Vize İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Turgay Kovancı'yı ve Vize Kaymakamlığına atanan Elif Canan Tuncer'i makamında ziyaret etti, görevlerinde başarılar diledi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol