Turkish Open Uluslararası Taekwondo Şampiyonası'na üç sporcu ile katılacak. Seray Oğuz, Beyzanur Güngör ve Seher Ülkü ilimizi temsilen uluslararası maça katılacaklar.
Gençlik Spor Kulübü Taekwondo sporcusu olan Seher Ülkü, milli takıma davet edildi. 20-30 Kasım 2014 tarihinde Antalya - Belek'te yapılacak olan Turkish Open Uluslararası Taekwondo Şampiyonası'na katılmak üzere Yıldız Milli Takımı'na davet edilen sporcu Seher Ülkü, İstiklal Ortaokulu Öğrencisi Altı yıldan buyana takwondo çalışmalarını sürdüren sporcu, Cihangir Taekwondo Spor Kulübü'nde, Taekwondo Antrenörü Yaşar Cihangir ile başlayan başarılı taekwonducu, spor hayatını Gençlik Spor Kulübü'nde sürdürüyor.
2013 yılında karamanda yapılan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda, Türkiye Üçüncüsü olan sporcu, 2014 yılında Marmaris'te yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda da Türkiye Üçüncüsü olarak, Milli Takım'a davet edilerek emeklerinin karşılığını aldı. Başarılı sporcu, hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonaları'nda ülkemizi temsil etmek olduğunu belirtti.
Kırklareli'ne bir çok Milli Sporcu kazandıran Yaşar Cihangir, yaptığı açıklamada böyle bir davetin gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğine dikkat çekerek; "Yetiştirdiğim Milli Sporcu olan Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Gamze Uysal'ın nezaretinde çalışmalarını sürdüren kızımız Seher Ülkü'nün Milli Takıma davet edilmesi bizleri çok mutlu etti. Ayrıca 2014 Yılı Gençler Milli Takımı ile ülkemizi İsveç'te Uluslararası maçta temsil ederek Ülkemize Bronz Madalya kazandırıp, Tayvan'da yapılan Gençler Dünya Şampiyonası'na katılan sporcum Seray Oğuz ve 2013 yılı Türkiye Şampiyonu sporcum Beyzanur Güngör'de bu Turnuvaya Ferdi olarak katılarak 2015 yılı hazırlıklarına bu günden başladılar. Bir antrenörün en büyük kazancı yetiştirdiği sporcularının başarısını görmektir. Temennimiz sporcularımızın ilimizi ve ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmesidir. Biz laf üretmiyoruz. En iyi bildiğimiz işi yaparak evlatlarımızı hiçbir karşılık beklemeden geleceğe hazırlıyoruz" dedi.
"Onların başarıları bizim gurur duymamızı sağlıyor"
Yaşar Cihangir'in ardından konuşan Kırklareli Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Gamze Uysal'da gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Kulübümüz sporcusu Seher Ülkü'nün Milli Takıma davet edilmesi benim gibi yeni bir antrenöre gurur verir. Bu gururu bizlere yaşatan sporcumuzu kutlar hocam Yaşar Cihangir'e teşekkür ederim. Çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığı olan başarıları gördükçe şevkimiz, heyecanımız daha da artıyor. Hele bu başarılarımız Milli Takımla taçlandığında mutluluğumuz katlanıyor. Ben ve hocam Yaşar Cihangir, birlik ve beraberlik içerisinde çocuklarımıza bir gelecek hazırlamanın mücadelesi içerisindeyiz. Bize emanet ettiğiniz çocuklarınız, bizim çocuklarımızdır. Onların başarısı bizim başarımızdır. Ama bu başarılar kolay gelmiyor. Öğrenci, aile ve biz antrenörler el ele verirsek başarılı olabiliriz. Bunların biri eksik olursa başarının gelmesi güçleşir. Çocuklarımızın işi çok zor çünkü dersler, dershaneler, özel kurslar, antrenmanlar, turnuvalar, maçlar, kamplar bunlar başarıya giden yolda aşmamız gereken engellerdir. Bu engelleri aşabilenler zirveye çıkabiliyor. Siz sporcu velilerimizden tek isteğimiz bu zorlu yolculukta çocuklarınıza destek olmanızdır. Bizlere güvenmeleridir. Bizler çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz. Çalışmak isteyen herkese kapımız açık" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol