Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nda (UTSO) 2 Ekim’de gerçekleştirilecek olan organ seçimleri öncesinde üst düzey ziyaretler dikkat çekti.
Edirne Valisi Yunus Sezer ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, oda bünyesine kazandırılan yeni hizmet binasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akalın nezdinde tüm UTSO ailesine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette yeni binanın hizmet kapasitesi ve donanımı hakkında detaylı bilgi alan Vali Sezer, böyle vizyoner bir yapının Uzunköprü’ye kazandırılmasından dolayı mevcut yönetimi tebrik etti. Vali Yunus Sezer döneminde Uzunköprü’nün kalkınması adına Başkan İsmail Akalın ile kurulan yakın çalışma ortamı ve sergilenen güçlü uyum, ilçedeki yatırımların önünü açtı. Başta Uzunköprü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesi olmak üzere, ilçenin ticaret hacmini genişletme noktasında atılan kararlı adımlar, devlet-oda iş birliğinin dikkat çeken bir örneği haline geldi.
Cumhur İttifakı Heyetinden Tam Kadro Ziyaret
Bürokrasiyle yakalanan bu güçlü uyumun yanı sıra, siyasi alanda da dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Cumhur İttifakı heyeti, tam kadro halinde UTSO’ya çıkarma yaptı. Ziyarete; AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Ahmet Biçer, AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, MHP Uzunköprü İlçe Başkanı Onur Özer Ser, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mutlu Kırman ve ilçe teşkilat mensupları katıldı.


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol