Sazli sözlü siir dinletisinde çoskulu anlar

Kirklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçilar Dernegi (KIRKSEDER)’nin aylik siir dinletisi, Dernek Baskani Erman Ulusoy, dernek üyeleri ve Edirne Ozan Agaci grubunun katilimiyla çoskulu bir sekilde  gerçeklesti. Her ayin ilk Cumartesi günü düzenlenen siir dinletisinin, bu ayki toplantisi 4 Aralik Cumartesi günü Kirklareli Il Halk Kütüphanesinde saat 14.00’da düzenlendi. Dernek Baskani Erman Ulusoy, “günün anlami saz, söz ve siirle olacaktir” diyerek dinletiye katilan dernek üyelerine, Ozan Agci Grubuna ve katilimcilara tesekkür etti. 
Dinleti ilk olarak Fuat Ertugral'in türküleriyle basladi ve daha sonra sairlerin siirlerini okumasiyla devam etti. Hakan Konyar ney’i ile sairlerimize eslik etti. Ali Bali ve Seval Koba türkülerini söylerken dinletiye katilan dernek üyeleri ve Edirne Ozan Agaci grubu üyeleri de onlara istirak ettiler. 
Dinletiye katilanlar: Erman Ulusoy, Alaeddin Ikican, Firdevs Büyükates, Enis Ilgar, Ilhan Özaltan, Orhan Åzesen, Ali Bali, Emre Çakmak, Aysel Tarcan, Nalan Göknar, Fuat Ertugral, Seval Koba, Gencer Bayram, Hakan Konyar, Erol Yilmaz Mehmet Özbilen, Coskun Cengiz, Mehmet Agirgan, Özlem Agirgan, Mertcan Numan, Sevgi Gören, Osman Ugur, Ilhan Acarsen, Emine Bican, Mümine Cengiz, Nurettin Sucuoglu, Hilmi Abuy, Ilker Samet Duru, Zeki Bulut, Ilhan Özaltan, Güner Gürkas, Nurettin Nisikli, Ercan Özhekim, Esmeray Avci, Tenzile Güler, Mehtap Åzeler Özirmak,Sündüz Mutluay ve Ismail Alabayirli.
Dinletinin ardindan bütün dernek üyeleri bir daha ki ayin ilk cumartesi günü bulusmak üzere birbirlerine söz vererek Kirklareli Il Halk Kütüphanesinden ayrildilar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol