Sari kirmizi renklere gönül vermis taraftarlar Kirklareli Galatasaray taraftarlari Dernegi ve ultrAslan Kirklareli grubunun ortak düzenledigi iftar yemeginde bir araya geldiler. Yogun katilimin oldugu iftar yemegi Karaumur caddesinde bulunan Damak Resturantta gerçeklestirildi.
Karaumur caddesinde düzenlenen iftar yemegine Kirklareli Galatasaray Taraftar dernegi ve ayni zamanda Galatasaray Taraftarlar dernegi federasyonu Baskani Mesut Fidan, Kirklareli ultrAslan grubu Baskani Ufuk Yüksel eski baskan Ümit Evren ultrAslan grubu yönetim kurulu üyeleri ve çok sayida sari kirmizili taraftarlar katildi. Tüm misafirlere hos geldin dileklerini sunan Kirklareli ultrAslan grubu baskani Ufuk Yüksel tüm Galatasaraylilarin Bayramini kutladi. Bayramin ikinci günü 20 Agustos pazartesi günü TT Arena Spor Kompleksi Ali Samiyen Stadyumunda oynanacak olan Galatasaray- Kasimpasa maçina organizasyon yapacaklarini dile getiren Ufuk Yüksel sari kirmizi taraftarlari maça davet etti.
Ardindan Kirklareli ultrAslan grubu baskani Ufuk Yüksel tarafindan Egem Market sahibi Ugur Arikök'e plaket takdim edildi. Kirklareli ultrAslan grubuna maddi ve manevi katkisi oldugunu belirten Ufuk Yüksel sari kirmizi taraftarlar adina Ugur Arikök'e plaket verdi. Kirklareli'de yasayan Galatasaraylilara tesekkür eden Arikök bundan sonra hep birlikte daha çok organizasyon düzenleyeceklerinin altini çizerek sözlerini noktaladi. Ayrica gece boyunca Kirklareli ultrAslan grubu baskani Ufuk Yüksel ile eski Baskan Ümit Evren'in samimiyeti dikkat çekti.
Aksam ezaninin okunmasinin ardindan katilimcilar oruçlarini açarak yemeklerini yediler. Gecenin sonunda iftar yemeginde bulunan misafirler hatira fotografi çektirmeyi de ihmal etmediler.
Güzel bir iftar yemeginin ardindan katilimcilar mutlu bir sekilde yemekten ayrildilar.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol