Geçtigimiz hafta sonu kendi sahasinda Kesanspor'u 3-0 yenerek büyük sükse yaratan Sanayispor lideri devirmenin mutlulugunu yasiyor. 1 günlük izinin ardindan Hafta sonu deplasmanda oynayacagi Çiftlikköy Belediyespor maçinin hazirliklarina baslayan Sanayispor'da yüzler gülüyor. Galibiyetten sonra futbolcularin idmanlarda neseli oldugu gözlerden kaçmazken futbolcularin hirsi mücadelesi Sanayispor Teknik Heyetini mutlu ettigi belirtildi. Antrenör Tezer Zinet önderliginde çalismalarini sürdüren Sanayispor'da hedef deplasmanda da kazanmak.
Bu hafta sonu çok önemli maça çikacaklarini belirten Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet hedeflerinin 3 puan oldugunu söyledi. Çalismalarini ciddi bir sekilde sürdürdüklerini kaydeden Tezer hoca kazanmak için ellerinden gelen her seyi yapacaklarini ifade etti.
Önemli açiklamalarda bulunan Tezer Zinet sunlari kaydetti; “Genç bir ekibimiz var. Bu gençlere sahip çikalim. Hepsi Kirklareli çocugu. Umariz Kirklareli Halki bunun farkina varir da Sanayispor'a destek olur. Tüm halktan ve kamu kuruluslarindan yardim bekliyoruz. Genç oyuncularima güveniyorum” dedi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol