SON AY, Balkanlar Üzerinden Bereketi İle Geldi

Kırklareli genelinde etkili olan yağmur, Kırklareli merkez ile köyleri arasındaki yolları olumsuz etkiledi. Babaeski - Pınarhisar - Kavaklı - Lüleburgaz gibi yerlerde etkili olan yağmurun belli aralıklara hafta sonu ve hafta içi belli aralıklarla devam edeceği belirtildi

Kırklareli'nin ilçelerinde ve köylerin etkili olan yağmurlar, Kırklareli'nde de hayatı felç etti. 2009 yılından itibaren, mevsimsel nedenlerden dolayı devamlı mağduriyetler yaşayan Kırklareli çiftçisi, yağmuruna "BİR KAVUŞTU PİR" kavuştu.
Kırklareli'nde mevcut çiftçiler yağmuru sevinç ve şükür diyerek karşılarken, alt yapısal eksikliklerden dolayı mağduriyetleri çözülememiş olan binlerce Kırklarelili ise tedirgin bir halde yağmurun şiddetini artırmaması için dua etti. Çiftçinin, "Allaha şükür, Vatandaşın ise, "Allah korusun" diyerek karşıladığı YAĞMUR, bazı gerçekleri gözler önüne serdi.
Kırklareli'nin şehir merkezinden uzaklaştıkça, "Boşver buraları nasılsa gözden uzak." Denilerek ertelene yerlerin gerçekle yüzleşmesi vatandaşlara pahalıya patladı. Ev ve işyerlerinde ki olumsuz görüntülere bahçelerde patlayan lağımların da eklenmesi ile, Kentleşme yolunda bir arpa yolu mesafe alınamadığı maalesef gösterdi.
Meteoroloji genel müdürlüğünden alından bilgilere göre, hafta sonu ve hafta içi günleri kademeli bir şekilde hava sıcaklıkları 0 ALTINI görecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol