SGK'dan isverenlere müjde

Sosyal Güvenlik Kurumu Kirklareli Il Müdürlügü, kurumsal gelisimine yeni atilimlar ile devam ediyor. Bu kapsamda Lüleburgaz Sosyal Güvenlik Merkezi’nde isveren hizmetlerinin basladigini duyuran Il Müdürlügü, hizmet kalitesini arttirmak için çalismalarin durmaksizin devam edecegini açikladi. 

 Kirklareli SGK Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada vatandas odakli hizmet anlayisi geregi kurulan Sosyal Güvenlik Merkezleri’nden Lüleburgaz biriminde, yeni bir hizmete baslanacagi su cümlelerle kamuyouna sunuldu:

“Lüleburgaz Sosyal Güvenlik Merkezi’nin açilisindan itibaren verilen hizmetler ilçe potansiyeline paralel olarak genisletilmektedir. Kirklareli ilinin toplam sigortali potansiyelinin takriben % 60’i ile toplam isveren potansiyelinin yaklasik % 42’si Lüleburgaz ilçesinde yer almaktadir. Böyle bir potansiyele sahip ilçedeki verilen mevcut hizmetlere ek olarak, bugüne kadar islemlerini Kirklareli Sosyal Güvenlik Il Müdürlügü’nde gerçeklestiren isverenlerimize (Lüleburgaz dahilinde 4.403 aktif isyeri ) bu hizmetler 26 Temmuz tarihinden itibaren Lüleburgaz Sosyal Güvenlik Merkezi’nden verilmeye baslanacaktir.

Bu suretle isverenlerimiz zaman kaybi olmadan islemlerini süratle bitirme imkanina kavusmus olacaklardir. Bununla ilgili çalismalarimiz tamamlanmis olup, merkezimiz hizmet vermeye hazir hale getirilmistir.

Vatandaslarimiza verdigimiz hizmet kalitesini arttirma adina, çalismalarimizin ayni yogunlukta devam edecegi hususunun bilinmesini, yeni hizmetimizin isverenlerimize ve vatandaslarimiza hayirli olmasini dileriz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol