SGK Il Müdürü Mehmet Bayram Sosyal Güvenlik Haftasi hakkinda sunlari kaydetti; “07-13 Nisan tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftasi nedeniyle Atatürk Aniti’na çelenk sunmak üzere burada toplanmis bulunuyoruz.
Bu anlamli hafta içerisinde, çesitli odalara ve sivil toplum örgütlerine ziyaretler düzenleyerek, kurumumuzun faaliyetleri hakkinda kendilerini bilgilendirecegiz. Ayrica Kirklareli ili olarak bir ilke de imza atacagiz. Kurumumuzun 1982 yilindan beri faaliyet gösteren, 50 kisiden olusan bir Türk Sanat Müzigi korosu bulunuyor. Üstelik sanatçilarin 6 tanesi TRT sanatçisi konumunda.
Bu baglamda koromuz, Kirklareli’nde bir konser düzenleyecek. Valiligimiz’den de onay aldik. Büyük bir ihtimalle bu ayin son haftasinda bu konser gerçeklesecek. Böylece insanimiza kurumumuzun hem sosyal yönünü gösterecegiz, hem de faaliyetlerimizi tanitacagiz.”
Bu açiklamanin ardindan Sosyal Güvenlik Haftasi nedeniyle, SGK Il Müdürü Mehmet Bayram, Atatürk Aniti’na çelengini sundu. Saygi durusu ile tören sona erdi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol