Isveren ve sigortalilarin yerinde, zamaninda ve süratli sekilde Sosyal Güvenlik hizmeti alabilmeleri için geçtigimiz dönemde Vize, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerine Sosyal Güvenlik Merkezleri açilmisti. Bölge insanin is ve islemlerini büyük ölçüde kolaylastiracak bu hizmetler kapsaminda SGK Il Müdürlügü Demirköy ilçesini unutmadi. Ilimize bagli Demirköy ilçesindeki vatandaslarimiz da bundan böyle Kurum hizmetlerini yerinde alma imkânina kavusmus olacak.
Ilçedeki Kaymakamlik binasinda faaliyete geçirilmesi planlanan birim, Irtibat bürosu statüsünde olacak ve baslangiçta her hafta Cuma günleri vatandaslara hizmet verecek. Büroda her türlü evrak kabulü ile saglik aktivasyon, GSS, Tarim ve Esnaf Bag-Kur vb. isler ile isyeri tescil , - bildirge aktivasyon islemleri gerçeklestirilecek.
Bu ay içinde hizmete girecek olan Büro sayesinde Demirköy ilçe merkezi ile civar belde ve köylerden yaklasik toplam 10.000 civarinda bölge insanina sosyal güvenlik hizmeti sunulmus olacaktir.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol