Rektör Şengörür’e ziyaretler sürüyor

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel ve Enerji Verimliliği Derneği Kırklareli Şubesi Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Enerji Verimliliği Derneği Kırklareli Şubesi ve Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Kırklareli İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. İsmet Tıkız, Sayman Mühendis Ender Tarcan ve Genel Sekreter Mühendis Özlem Dirican Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular. 

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleşen görüşmede Enerji Verimliliği Derneği Kırklareli Şubesi ve Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Üniversitesi Rektörü’nü tebrik ederek yeni dönemde kendisine başarılar diledi.
Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Altıntel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kırklareli Üniversitesi Rektörü, enerji verimliliği ile ilgili Başkan Altıntel ile fikir alışverişinde bulundu.
Rektör Şengörür, ziyaretlerinden ötürü konuklara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol