Tüm Trakya’nin yakindan tanidigi bir isim olan ve halen Pinarhisar Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskanligi görevini de sürdüren Ibrahim Çobanoglu, 17 Ocak tarihinde yapilan bir Olagan Genel Kurul ile iki dönemdir baskanlik yaptigi Pinarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskanligi’na tekrar seçildi. Saat 12:00’da belediyenin dügün salonunda gerçeklesen genel kurula; Kirklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ali Fuat Seker, Lokantacilar Odasi Baskani Cengiz Kurtisoglu, Bakkal ve Perakendeciler Odasi Baskani Mustafa Yanas, Kahveciler Odasi Baskani Saban Dogan, Pinarhisar Soförler Odasi Baskani Ahmet Önbinek, Vize Esnaf Odasi Baskani Halil Dogan, Vize Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Osman Açikgöz, Pinarhisar Belediye Baskani Mustafa Cingöz, Belediye Baskan Yardimcisi Atilla Vural, Pinarhisar 2 nolu Tasiyicilar Kooferatifi Baskani Vehbi Asut, CHP Pinarhisar Ilçe Baskani Volkan Ertan, oda üyeleri ve çok sayida davetli katildi.
Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Divan Kurulu’nun seçimi yapildi. Buna göre Divan Baskanligi’na; Kirklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ali Fuat Seker, Baskan yardimciligina Vize Soförler Odasi Baskani Osman Açikgöz, katip üyeliklere de Ridvan Basaran ve Kadir Erdogan seçildi.
Gündemin devaminda bir konusma yapan Pinarhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Genel Sekreteri Ali Çiraya, uzun yillar odada görev yaptigini belirterek, hizmetlerinden dolayi baskan Çobanoglu’na tesekkür etti. Çiraya, konusmasinin sonunda Ali Fuat Seker ile birlikte Çobanoglu’na bir plaket takdim etti.
Daha sonra konusma yapmak üzere kürsüye gelen Ibrahim Çobanoglu oda üyelerine, yönetim kurulu arkadaslari ile birlikte bugüne kadar yaptiklari faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte gerçeklestirecekleri hizmetleri anlatti. Esnaf arkadaslarinin herseyin en iyisi ve en güzeline layik oldugunu kaydeden Çobanoglu, “Tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de, ekonomik bir darbogaz yasanmaktadir. Bu olumsuzluktan en fazla etkilenen kuskusuz ticaretin belkemigi esnaflarimizdir. Ben tüm esnaf arkadaslarimin ekonomik sikintilarini Esnaf Kefalet Kooperatifleri araciligi ile Halkbank’tan çözmelerini tavsiye ederim” diye konustu.
Ayni zamanda Trakya ve Marmara Bölgesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Bölge Birlik Baskan Yardimcisi olan Çobanoglu, kooperatif kredilerinin kesintilerinin % 75’ten %65’e düstügünün, faizlerin de % 0,8’den % 06,5’e gerilediginin müjdesini verdi.
Gündemde sira baskanlik seçimine geldi.
Tek listeden aday olan Ibrahim Çobanoglu, seçim sonucunda üçüncü kez oda baskanligi görevine getirildi. Listede 4 yilligina seçilen diger isimler de söyle:
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Yilmaz Denktas, Ahmet Nis, Bülent Körükçü, Sami Yapicioglu, Seçkin Çevikdal, Kadir Erdogan
Denetim Kurulu Asil Üyeleri
Muzaffer Karakulak, Niyazi Sezen, Nazmi Bayramoglu
Gündemin sonunda genel kurulun divan baskanligini da yapan Kirklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ali Fuat Seker’de, basarili çalismalarindan dolayi Baskan Ibrahim Çobanoglu’nu ve yönetim kurulunu kutlayarak basarilarinin devamini diledi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol