Pınar Mahallesi büyümeye devam ediyor

Kırklareli'nde bulunan 12 mahalleden birisi olan ve Kırklareli'nin gelecek vadeden yerleşim yerlerinden biri olan pınar mahallesi günden güne aşamalı bir şekilde ki büyümesini sürdürüyor.

Arkamızda bıraktığımız son genel seçimlerde Pınar Mahallesi muhtarı olarak göreve başlayan Şaban Yurdakul'un çabaları ile adeta kabuğunu kıran ve yaşanabilir örnek mahalle olan Pınar Mahallesinin yapılanma dönemi devam ediyor.
Pınar Mahallesi Muhtarı Şaban Yurdakul'un Önadım Medya Gurubu Muhabirlerine özel son icraatları değerlendirme toplantısını Mahallenin 18'nci maddesi sonrası açılan yollarda, yeni yapılan çocuk parklarında, kahvelerde, değiştirilecek muhtarlık binasında ve mahallenin yeni kaldırımlarının üzerinde gerçekleştirdi.
Pınar mahallesinin yeni yapılanma dönemi içerisindeki katkılarından dolayı bütün yetkililere teşekkür eden Yurdakul, "Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum" diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi; "Göreve geldiğim günden bugüne kadar birçok kez yanımızda olan ve bu büyüme döneminde de katkılarını devamlı gördüğümüz kişilerin ve yetkililerin başında gelen Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ın bizlere desteği devam etmekte. Özellikle yolların ve kaldırımların yenilenmesi bizlerin mahalleli olarak daha güzel bir şekilde hayatlarımıza devam etmesini beraberinde getirmiş oldu. Mahalleli olarak bunun keyfini sürmekteyiz. Ayrıca 18'nci maddenin geçmesi ile birlikte, arsalar içinde yer alan ama kamunun malı olan yerlerin de yol olarak kullanıma açılmasının ardından yine yapılanacak olması bizleri umutlandıran diğer gelişmeler. Kırklareli Belediyesinin yürüttüğü bu çalışmanın da yakın zamanda biteceğinden şüphemiz yok. Çocuklarımız için Mahallede bir tane çocuk parkı bulunmakta Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan'ın mahallenin çocuklarına bir tane daha park sözü var, bu park sözünün de en kısa zamanda çocuklarımızla buluşacağından eminiz. Fakat Şu sıralar en çok ağırlık verdiğimiz konuların başında 18'nci madde sonrası açılacak ve yeni yapılanacak olan yolların bir an önce bitirilmesi.
Kırklareli Belediye Başkanlığının ve Muhtarlığımızın en birinci önceliği bu olmalı."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol