Pehlivanköyspor'dan bir ilk

Kirklareli Büyükler 1.Amatör Küme A-Grubu Futbol liginde mücadele eden Pehlivanköyspor Kulübü tarafindan açilan yaz futbol okulu, Antrenör Teoman Kutlu nezaretinde 45 sporcuyla Istasyon alti çim saha tesislerinde çalismalarina basladi.

Haftada bes gün sahada antrenman yapacak olan yaz futbol okulunun açilisini, Kaymakam Abdullah Seçkin Koçak, Belediye Baskani Hüseyin Açikel ve Pehlivanköyspor Kulüp Baskani Gülay Erkol birlikte yaptilar.

Açilis sonrasi, Pehlivanköy Belediye Baskani Hüseyin Açikel, yaptigi açiklamada, Pehlivanköy Ilçesi’nin, önemli bir spor kenti olugunu belirterek Pehlivanköy Belediyesi olarak kendilerinin de spor tesislerine ve sporcu yetistirilmesine büyük önem verdiklerini söyledi.

Kurulus tarihi 1926 olan Pehlivanköyspor Kulübü'nün, Ilçe’de ilk defa bir yaz mevsiminde futbol spor okulu açtigini hatirlatan Baskan Açikel, "Amacimiz, hem gençlere spor yapma imkâni saglamak hem de Ilçemizde basarili sporcular yetistirmektir. Bu olay çocuklarimiza verdigimiz önemin bir göstergesidir. Çocuklarimiza böyle güzel ortamlar sunarak onlarin gelecekte çok daha basarili olacaklarina inaniyorum. Pehlivanköy Belediyesi olarak yalniz futbol degil, sporun her alaninda gençlere spor yapma imkâni saglayacagiz" diye konustu.

2008-2009 Yili futbol sezonunda hedeflerinin Sampiyon olarak Süper Amatör lige çikmak ve orada kalici olarak kalmak oldugunu belirten Pehlivanköyspor Kulüp Baskani Gülay Erkol, sunlari kaydetti.

"45 Yil aradan sonra dogdugum Ilçeme geri döndüm. 30 Yil Türkiye'nin çesitli Il ve Ilçe takimlarinda Profesyonel ve Amatör sporcu olarak, futbol sahalarinda birçok basari yasadim. Artik sira dogdugum kente yani Pehlivanköyspor'a geldi. Yönetim Kurulu olarak yeni olusturdugumuz dinamik bir kadro ile yola çiktik. Amacimiz alt yapidan baslayarak kendi çocuklarimiza deger vermek ve onlarin içinden yetenekli gençleri Türk futboluna kazandirmak. Hedefimiz belli, bize her konuda destek olan basta Sayin Kaymakamimiz, Sayin Belediye Baskanimiz ve çok degerli is adami Ufuk Bektas'a, Kulübümüze maddi ve manevi katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum" 

Kaymakam Abdullah Seçkin Koçak'ta, yaz futbol okulunun tatil döneminde çocuklara spor yapma imkâni saglayacagini kaydederek okula destek veren Belediye Baskani Açikel'e ve Kulüp Baskani Gülay Erkol'a, Ilçe'ye hizmetlerinden dolayi tesekkür etti.

Yaz futbol okulu açilisini izleyenler arasinda, Besiktas JK'den Ogulcan Canbazoglu, Pendikspor Kulübü'nden Gürkan Binli ve Trakya'nin 3 Il takimlarinda Sampiyonluk yasamis Serkan Oktay yani kaleci (Taferal) vardi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol